Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Elektrėnuose užfiksuota, kaip porelės konfliktas kelyje vos nesibaigė tragiškai

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip rankinį stabdį užtraukęs automobilio keleivis sukėlė eismo įvykį.

Šeštadienį, 17 val. 20 min., patruliuojantys Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Elektrėnuose, Dubijos g., įvyko eismo įvykis, žmonės nenukentėjo.

Atvykusiems į įvykio vietą, automobilį ,„Mitsubishi Carisma“ vairavusi moteris (gimusi 1983 m.) paaiškino, kad važiuodama kartu su draugu (gimusiu 1983 m.) susipyko. Draugas panoro išlipti iš važiuojančio automobilio, o jai nesustojus, vaikinas užtraukė rankinį stabdį ‒ automobilis tapo nevaldomas.

Nors savo veiksmus patvirtino ir pats vairuotojos draugas, po kurio laiko abiejų parodymai dėl eismo įvykio aplinkybių pradėjo keistis. Mergina aiškino, kad ji ėmė rankinę ir ši užsikabino už automobilio rankinio stabdžio ir jį užtraukė, dar vėliau paaiškino, kad nežino, kodėl sumėtė automobilį ir jis tapo nevaldomas.

Vaikinas aiškino, kad jiems važiuojant į kelią netikėtai išbėgo gyvūnas, ir, jam garsiai surikus, mergina išsigando, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į kelio bortą.

Peržiūrėjus tarnybiniame automobilyje, važiavusio paskui šį „Mitsubishi Carisma“, vaizdo registratoriaus užfiksuotą vaizdo medžiagą, aiškiai matyti, kad kelyje jokių kliūčių nebuvo.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariate pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena, pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius