Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„ORLEN Lietuva Ladies Go For Family“ – ir SERES slalomas žiūrovams

Šį šeštadienį Akmenėje–Mažeikiuose vyksiančiame SERES Nacionalinių vairuojančių moterų varžybų 2-ajame etape orientaciniame pramoginiame ralyje "Ladies Go For Family" smagios rungtys ir puikūs prizai numatyti ne tik varžybų dalyviams, bet ir šio krašto gyventojams bei svečiams.
„ORLEN Lietuva Ladies Go For Family“ – ne tik azartiškas ralis, bet ir SERES slalomas žiūrovams
„ORLEN Lietuva Ladies Go For Family“ – ne tik azartiškas ralis, bet ir SERES slalomas žiūrovams / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Ralis Autosportas

Nuo 11.30 iki 14 val. Naujoje Akmenėje, Vinco Kudirkos g. 29 , lauks pramoginis slalomas su pačiu naujausiu, neseniai į Lietuvą atkeliavusiu SERES 3 elektromobiliu. Rungtis nesudėtinga, visiems įveikiama ir svarbiausia žinia, kad tie, kurie apsilankys „Ladies Go“ varžybų etapuose (taip pat ir Akmenėje – Mažeikiuose) ir bent vieną kartą išbandys SERES elektromobilį pramoginiuose slalomuose, metų pabaigoje turės galimybę laimėti kelionę į Turkiją. Viskas ko reikia šiai rungčiai, tai turėti vairavimo pažymėjimą ir užsiregistruoti čia.

Nuo 19 val. Viekšnių amfiteatre bus galima pasimėgauti Stepono Januškos ir grupės „Studija“ koncertu. O kadangi tą pačią dieną pirmą kartą šiame regione vyks ir Lietuvos ralio čempionato etapas „ORLEN Lietuva Rally 2021“, apdovanojimų ceremonijos metu scena „Ladies Go“ organizuojamų varžybų nugalėtojai dalinsis su žinomiausiais Lietuvos autosporto atstovais. Dar prieš apdovanojimų ceremoniją vyks SERES slalomo dalyvių loterija EV Motors prizams laimėti.

Žiūrovų laukia ne tik ralis, „Ladies Go“ pašėlusios dalyvės, bet ir galimybė sudalyvauti slalome, pasiklausyti koncerto ir gerai praleisti laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius