Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio „Alfa Romeo“ klubo gimtadienyje – krepšinio ir slalomo derinys

Panevėžio „Alfa Romeo“ klubas savaitgalį pasitiko jau devintąjį savo gimtadienį. Kasmet mažiausiai po du didelius renginius organizuojantys itališkų automobilių gerbėjai tradiciją išlaikė ir šiemet. Tiesa, šį kartą iniciatyvos ėmėsi ne klubo siela Andrius Antanaitis, tačiau kiti nariai, nusprendę, kad Andriui atėjo laikas nors viename renginyje pabūti dalyviu, o ne organizatoriumi.

Jau tapo įprasta, kad „Alfa Romeo“ gerbėjai pirmiausia susiburia prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ aikštelėje ir vėliau visa kolona pajuda per miestą. Plazdant Panevėžio „Alfa Romeo“ klubo vėliavoms dalyviai pasiekė aikštelę prie „Ekrano“ marių.

Ten buvo surengtos slalomo varžybos. Jose dalyviams buvo pasiūlyta įveikti trasą dėvint akinius, kurie imituoja važiavimą esant girtam, iškraipo vaizdą ir atstumą iki objektų.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Tiesa, vienai merginai atsisakius dėtis šiuos akinius, pramogos vardan vienodų sąlygų teko atsisakyti visoms merginoms. Tuo metu vaikinai noriai dėjosi šiuos akinius ir bandė neklysdami įveikti trasą. „Girti“ akiniai sukėlė keblumų net ir geriausiems vairuotojams, kurie vartė trasą žyminčius kuoliukus.

Po šių slalomo varžybų dalyvių laukė orientacinė rungtis. Jos metu būrys „Alfa Romeo“ gerbėjų pajudėjo link Paliūniškio, važiavo pro Paįstrį, Skaistgirius ir vėl grįžo atgal į miestą.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Organizatoriai dalyviams kelionę apsunkino liepdami pakeliui skaičiuoti žaibolaidžius ir stadiono tvoros elementus. Orientacinių varžybų dalyviai taip pat užsuko ir į Panevėžio automobilių turgų, kur turėjo surasti ir įamžinti du „Alfa Romeo“ automobilius.

Kiek vėliau „Alfa Romeo“ gerbėjai pasibeldė į BMW šventovę –  Panevėžio BMW fanų „drifto“ aikštelę. Čia itališkų automobilių gerbėjų laukė dar vienas slalomas su krepšinio elementais. Vairuotojai privalėjo ne tik sukti ratus trasoje, bet ir pademonstruoti savo mėtymo į krepšį sugebėjimus.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Po šios rungties dalyviai tęsė savo orientacinį pasivažinėjimą Panevėžio apylinkėmis ir aplankė legendomis apipintą Čičinsko kalną. Jame teko ieškoti nuotraukų, skaityti padavimą apie patį Čičinską.

Vadovaudamiesi nuorodomis, dalyviai turėjo nuvykti į Rodų koplyčią ir ten atlikti dar keletą jų rezultatą įtakosiančių užduočių. Vėliau kelio knyga dalyvius nuvedė į Krekenavą. Joje „Alfa Romeo“ ekipažų nariai kopė į apžvalgos bokštą.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Orientacinių varžybų finišas ir paskutinysis slalomas laukė Linkaučiuose. Šis slalomas jau nebuvo papildytas nei „girtais“ akiniais, nei oranžiniu kamuoliu, tad vairuotojai galėjo parodyti, ką gali jų „italiukas“. Prie vairo čia sėdo ir merginos. Kai kurios trasoje pasirodė netgi geriau už žioplas klaidas dariusius vaikinus.

Po finišo buvo apdovanoti 1-5 vietas slalome užėmę vaikinai ir merginos. Taip pat įvertinti ir geriausi orientacinėje dalyje pasirodę klubo nariai.

Beje, jie gavo ne tik prizus, bet ir dar vieną dovaną – teisę rengti orientacinę dalį kitame klubo renginyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius