Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio „Peugeot“ klubo sveikinimas Lietuvai – iš automobilių suformuotas šimtmečio simbolis

Panevėžio „Peugeot“ klubo nariai taip pat nepraleido Lietuvos valstybės šimtmečio minėjimo ir nufilmavo išskirtinį sveikinimą. Valstybės jubiliejaus proga klubo nariai iš automobilių suformavo užrašą LT-100.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

„Dar 2017-aisiais metais mums gimė idėja Lietuvos šimtmečio proga iš „Peugeot“ automobilių suformuoti užrašą LT-100. Tuo metu tai atrodė nerealu ir neįgyvendinama. Tačiau šių metų sausio pradžioje, pradėjus daryti apklausas ir apie tai kalbėti su klubo nariais, buvo nuspręsta suorganizuoti susitikimą vasario 4-ą dieną ir įgyvendinti idėją.

Diena buvo žvarbi, siautė gripo epidemija, tačiau į Panevėžį vis tiek suvažiavo beveik 80 „Peugeot“ automobilių. Klubo nariai labai dėkingi „Devold“ administracijai už prieglobstį ir renginį kuruoti padėjusiai projektų vadovei Jolantai.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Organizatoriams pavyko surikiuoti automobilius į užrašą LT-100. Užrašą pagyvino klubiečiai, mojuojantys 300 geltonų, žalių ir raudonų balionų. Nors oras nebuvo palankus dronui skristi, tačiau vaizdus pavyko užfiksuoti!

Vakare daugiau nei 50 klubo narių dar pratęsė susitikimą kavinėje, kurioje vyko interaktyvi viktorina ir prizų dalybos. Jau greitai renginio dalyvius pasieks padėkos su nuotrauka iš paukščio skrydžio, kad liktų atsiminimui, nes ne kasdien tokiame renginyje galima sudalyvauti“, – rašoma Panevėžio „Peugeot“ klubo pranešime spaudai.

VIDEO: Panevėžio „Peugeot“ klubo sveikinimas Lietuvai

Artimiausias didesnis Panevėžio „Peugeot“ klubo renginys numatytas gegužės mėnesį. Tuomet bus švenčiamas pirmasis gimtadienis.

2017-ųjų metų pavasarį susikūręs Panevėžio „Peugeot“ klubas savo veikloje jau yra surengęs 30 „Peugeot“ gerbėjų susitikimų. Susitikimų metu klubo nariai dalinasi įspūdžiais, dalyvauja žaidimuose, viktorinose ir automobilių sporto rungtyse.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Klubo organizatoriai („štabo nariai“) siekia didinti jaunimo užimtumą Panevėžyje. Šiuo metu klubą sudaro įvairaus amžiaus ir profesijų žmonės, kurie tarpusavyje puikiai bendrauja.

Susikūrusi draugiška bendruomenė pagelbėja daugeliui, ne tik „Peugeot“ gerbėjams, dalyvauja socialinėse akcijose – Pagalba Panevėžio Šeimos namams, Pagalba Panevėžio agentūrai „SOS vaikai“, Kalėdinė gerumo akcija (parama beglobiams kačiukams).

Klubas buvo labiausiai pastebėtas, iš visų Panevėžio klubų, per Panevėžio miesto 514 gimtadienį, sudarė didžiausią koloną (33 automobiliai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius