Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peugeot“ pristato naują miesto mažylį – 108

„Peugeot“ pristato rinkai kompaktišką miesto automobilį „Peugeot 108“, kurį pirmą kartą bus galima pamatyti kovo 6–16 dienomis Ženevoje vyksiančioje automobilių mugėje. Naujuoju modeliu Lietuvoje bus pradėta prekiauti jau šių metų vasarą.
„Peugeot 108“
„Peugeot 108“ / „Peugeot“ nuotr.
Temos: 1 „Peugeot“

Kuriant  „Peugeot“ naujojo 108-ojo modelio dizainą atsižvelgta į principą, kad automobilis turi būti kompaktiškas, išskirtinis, patogus ir nekenksmingas aplinkai. „Peugeot 108“ – puikus miesto automobilis, kurio 4,8 metro apsisukimo spindulys suteikia galimybę miesto sąlygomis atlikti ir labai sudėtingus manevrus. Be to, anot „Peugeot Baltic“ rinkodaros vadovės Kerli Maro, dėl labai įvairios įrangos ir spalvos kombinacijų naujasis modelis gali būti priderinamas prie kliento skonio.

„Peugeot 108“ yra 3,47 m ilgio, 1,62 m pločio ir sveria tik 840 kilogramų. Bagažinės talpa – 196 litrai. Sulanksčius galines sėdynes, bagažinė padidėja iki 750 litrų.

„Peugeot 108“ galima rinktis su vienu iš keturių ypač ekonomiškų trijų cilindrų variklių, kurių trys yra vieno litro 68 arklio galių varikliai ir vienas 1,2 litro 82 arklio galių „PureTech“ variklis.

„Peugeot 108“ turi išmaniąją „Mirror Screen“ sistemą, kuri suteikia galimybę automobilio naudotojui prijungti prie automobilio savo išmanųjį telefoną ir patogiai naudoti visas telefono galimybes. „Mirror Screen“ sistemos veikia telefonuose su „Android“, RIM, „Windows“ ir IOS operacinėmis sistemomis.

„Peugeot 108“ galima rinktis su trejomis arba penkeriomis durimis  ir su dviem skirtingais stogų variantais: klasikiniu kietu stogu ir pusiau kabrioletą su minkšta stogo dalimi. Papildomai galima rinktis tarp trijų skirtingų spalvų vidinės apdailos, įvairių išorinių ir vidinių dekoratyviųjų detalių, kad automobilis kuo geriau atitiktų kliento  poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius