Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pigiausias pasaulyje automobilis nepasiteisino

Sparčiai besivystančiai Indijos rinkai pristatytas pigiausias pasaulyje automobilis „Nano“ iš pradžių atrodė perspektyvi idėja. Dabar ima aiškėti, kad buvo kvaila taip manyti – „Nano“ automobiliukui klijuojama „niekam tikusio“ etiketė.
Atnaujintas „Tata Nano“
Atnaujintas „Tata Nano“ / Gamintojo nuotr.

Kaip teigia „Indian Economic Times“, žema modelio kaina buvo prastas komercinis triukas. Sąmoningi pirkėjai vengė naujo automobilio, kainuojančio vos 2800 dolerių, ir verčiau rinkosi kitų gamintojų naudotus senesnius, bet didesnius ir saugesnius modelius.

Iš gamyklos per metus išrieda tik 250 000 vnt. „Nano“ automobilių – tai yra pusė tiek, kiek gamykla būtų pajėgi pagaminti. Paradoksas, tačiau pasauliniu mastu „Tata“ koncernas parduoda dvigubai daugiau daug kartų brangesnių „Jaguar“ ir „Range Rover“ automobilių.

„Tata“ vadovas Ratanas Tata taip pat pripažino, kad sprendimas pardavinėti automobilį „neturtingiems žmonėms“ buvo klaidingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius