Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasčiausia Didžiosios Britanijos mokinė vairuotoja teorijos egzamino neišlaikė jau 113 kartų

Praėjusiais metais ji buvo pavadinta „prasčiausia Britanijoje vairuotoja-mokine“ po to, kai vairavimo teorijos egzaminą neišlaikė net 110 kartų.
Londonas
Londonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau Londono pietrytiniame Sauvarko rajone gyvenanti neįvardyta 30 metų moteris vis dar nenuleidžia rankų.

Kaip skelbia britų spauda, ji jau išleido maždaug 3 500 svarų siekdama įrodyti, kad žino kelių eismo taisykles, tačiau per praėjusius metus minėto testo nesugebėjo išlaikyti dar tris kartus.

Laikyti vairavimo teorijos egzaminą anksčiau kainavo 31 svarą. Pernai spalį kaina buvo sumažinta iki 25. Jį sudaro klausimai su keliais pateiktais atsakymų variantais, o taip pat pavojingų situacijų suvokimo egzaminas. Nacionaliniu mastu vairavimo teorijos egzaminą išlaiko 65,4 proc. žmonių.

Ir net jei šiai užsispyrusiai moteriai pagaliau pavyktų išlaikyti teorijos egzaminą, jos dar lauktų praktinis egzaminas, kuris kainuoja 62 svarus, jeigu yra laikomas darbo dieną, ir 75, jeigu egzaminą norima laikyti darbo dienos vakare, savaitgalį ar švenčių dienomis. Kaži, kiek kartų ji jį laikys ir kiek dar turės išleisti pinigų?

Tai - ne vienintelis masinis žmogus, kuriam turbūt nelemta vairuoti. Vienas Piterburge gyvenantis 30 metų vyras teorijos egzaminą yra laikęs 86 kartus ir vis dar nesugebėjo jo išlaikyti. O 41 metų vyras iš Birmingemo išlaikė testą po 80 kartų.

Tačiau net ir išlaikius teorijos egzaminą, kai kuriems tokiems pretendentams sunkiai sekasi išlaikyti praktinį egzaminą. Vienas 40 metų vyras praktinį egzaminą galiausiai išlaikė iš 37 karto, o vairuotojo pažymėjimas jam atsiėjo ne mažiau už 2 294 svarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius