Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pretendentas tapti „Tautos automobiliu 2022“: „Aston Martin DBX“

Konkurse „Lietuvos metų automobilis 2022“ iš viso dalyvauja 31 automobilis. Skirtingų klasių, gamintojų ir kainuojantys labai skirtingai. „Metų automobilį“ išrinks komisija, padedama ekspertų. O kuris iš jų taps „Tautos automobiliu“? Balsuokite apklausoje (po tekstu) ir padėkite išrinkti šio titulo laimėtoją.
„Aston Martin“ krosoveris DBX
„Aston Martin“ krosoveris DBX / Aston Martin nuotr.

Savo balsą atiduokite TAUTOS AUTOMOBILIO rinkimų apklausoje.

„Aston Martin" ilgiau nei šimtmetį gamino išskirtinai tik prestižinius sportinius automobilius. Tačiau gamintojas verčia naują savo istorijos lapą ir pristatė savo naująjį SUV modelį DBX.

DBX istorija prasidėjo nuo visiškai švaraus lapo. 2015 metais buvo sukurti pirmieji brėžiniai, o po kelių metų DBX skirta nauja „Aston Martin" gamykla. Jo kėbulas pagamintas naudojant klijuoto aliuminio technologiją. Ją „Aston Martin" naudoja sportinių modelių gamybai, todėl DBX konstrukcija lengva ir itin standi. Ši nauja platforma leidžia mėgautis ypatinga DBX dinamika kelyje ir bekelėje. Taip pat jis suprojektuotas taip, kad tiek vairuotojas, tiek keleiviai galėtų mėgautis vienu erdviausių salonų šiame segmente.

DBX salone naudojamos medžiagos leidžia susikurti tokį interjerą, kuris geriausiai atspindėtų vairuotojo asmenybę: išskirtinės kokybės medis, kompozitinės medžiagos ir metalinės apdailos.

Kai kurios medžiagos čia panaudotos pirmąkart automobilių rinkoje. Kaip, pavyzdžiui, medžiaga pagaminta iš 80 proc. vilnos arba lino kompozitas, kuris be savo išskirtinės išvaizdos dar yra atmaina anglies pluoštui. Šios apdailos supa vairuotojo vietą, kur ryškiausiai matos 12 colių informacinis ekranas, pakeitęs įprastą prietaisų skydelį. Atmosferą salone padeda sukurti specialus apšvietimas, kuris turi 64 skirtingas spalvas. Daugiau apie DBX technologijas skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius