Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas naujasis visureigis „Renault Arkana“: paaiškėjo, kada šis kupė pasirodys Europoje

2021 metais Europos rinkoje pasirodys naujasis „Renault Arkana“. Atletiškas bei dinamiškas „Arkana“ SUV kupė bus papildytas naujausiomis technologijomis ‒ E-TECH hibridine versija ir naująja „R.S. Line“ apdaila, suteikiančia šiam modeliui dar daugiau išskirtinumo ir dinamikos, rašoma pranešime.
Pristatytas naujasis „Renault Arkana“
Pristatytas naujasis „Renault Arkana“ / Gamintojo nuotr.

Su sėkmingu kupė visureigio „Arkana“ pristatymu Europos rinkoje „Renault“ iš naujo sukūrė rinkai tinkamą formulę tam, kad taptų pirmuoju automobilių gamintoju, siūlančiu kupė stiliaus visureigius šiame žemyne, kas iki šiol buvo tik „Premium“ klasės automobilių išskirtinumas.

Šis visiškai naujas pasiūlymas apima kitus kompaktiškų automobilių serijos modelius („Mégane“, „Kadjar“ ir „Scenic“) ir yra nukreiptas į išskirtinį visureigių rinkos augimą visame pasaulyje.

Naujasis „Renault Arkana“ užtikrina kokybišką vairavimo patirtį, ypač su „R.S. Line“ apdaila ir naujausio visiškai hibridinio variklio technologija. Naujasis „Arkana“ bus gaminamas su multi-hibridiniu varikliu, kuris savo segmente yra unikalus – su „E-TECH Hybrid“ 140 AG varikliu ir „TCe 140“ bei „TCe 160“ varikliais su 12 V mikro hibridine sistema.

E-TECH hibridinė technologija, jau įdiegta į „Clio“, „Captur“ ir „Mégane“, yra naujausias „Renault“ išradimas, saugomas daugiau nei 150 patentų ir paremtas įmonių grupės patirtimi elektrinių automobilių bei F1 srityje.

Naujasis „Renault Arkana“ Europoje pasirodys pirmąjį 2021 m. pusmetį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius