Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Renault“ įteiktas „Metų lengvojo komercinio automobilio markės“ apdovanojimas

Olandijos komercinio transporto organizacija EVO pirmąją lengvųjų komercinių automobilių parodos „BedrijfsautoRAI” atidarymo dieną Amsterdame „Renault“ įvertino „Metų lengvojo komercinio automobilio markės“ apdovanojimu.
„Renault“
„Renault“ / „Renault“ nuotr.
Temos: 1 „Renault“

Vienintelio Olandijoje, atsižvelgiant į vartotojų apklausos duomenis, lengviesiems komerciniams automobiliams skirto prizo nugalėtojas buvo paskelbtas komercinių automobilių „BedrijfsautoRAI” parodos Amsterdame atidarymo metu.

Apdovanojimą įteikęs Olandijos komercinio transporto organizacijos EVO vadovas Machielis van der Kuijlis pabrėžė, kad įmonių, kurios įsigijo lengvuosius „Renault“ komercinius automobilius lūkesčiai buvo visiškai pateisinti, o pirmiausiai tai liečia efektyvias degalų sąnaudas.

Daugiau kaip 95 procentus iš 820 000 Nyderlanduose registruotų lengvųjų komercinių automobilių naudoja statybų darbų rangovai, prekybininkai, maitinimo ir pristatymo paslaugas teikiančios įmonės, aplinkos priežiūros specialistai ir kiti smulkaus verslo atstovai bei įmonės.

Įteikdamas „Metų lengvojo komercinio automobilio markės“ apdovanojimą, EVO organizacijos atstovas pabrėžė šios paskirties automobilių priežiūros svarbą, kadangi įmonių veikla yra tiesiogiai priklausoma nuo atlikti kasdienius darbus būtino transporto. Apdovanojimą Nyderlandų „Renault“ atstovybės vardu atsiėmė Pascalis Schmittas, pasaulinio „Renault“ lengvųjų komercinių automobilių pardavimų ir rinkodaros vadovas.

„Renault“ nuotr./„Renault“ apdovanojimas
„Renault“ nuotr./„Renault“ apdovanojimas

Aukštas „Renault“ atstovų tinklo įvertinimas

Nyderlanduose šimtai verslininkų, kurių automobilių parkuose daugiau kaip 6000 lengvųjų komercinių automobilių, atsižvelgdami į tokius faktorius kaip degalų sąnaudos, modelių įvairovė, vairuotojų atsiliepimai, atstovų tinklas ir inovacijų pasiūla, įvertino jų parkuose esančius skirtingų markių automobilius.

Taip pat kaip ir lūkesčius pateisinusios degalų sąnaudos, vairuotojai itin gerai atsiliepė ir apie „Renault“ lengvųjų komercinių automobilių važiavimo savybes. Be to, „Renault“ markė buvo puikiai įvertinta ir dėl mažų priežiūrai skiriamų išlaidų, taip pat atstovų tinklo teikiamos nepriekaištingos automobilių priežiūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius