-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Renault“ pristato savo pirmąjį vienos tonos pikapą „Alaskan“

„Renault“ pristatė ALASKAN – vienos tonos keliamosios galios pikapą, kuris pateikia visiškai naują požiūrį į pikapų segmentą, įskaitant įstabų priekinės dalies dizainą. Tvirtas ir komfortabilus, ALASKAN žada išskirtinį vairavimo komfortą, kurį sustiprina pažangumo standartus diktuojanti, penkių svirčių galinė pakaba ir tvirtas, uždaro skerspjūvio rėmas, rašoma pranešime spaudai.
Naujasis „Renault Alaskan“
Naujasis „Renault Alaskan“ / „Renault“ nuotr.

ALASKAN yra galingas, išmaniai sukurtas automobilis, išskirtines pravažumo savybes suderinantis su geriausia klasėje degalų ekonomija, kurią suteikia po kapotu esantis 2,3 litro darbinio tūrio „Renault dCi“ variklis.

Patenkinantis profesionalių klientų poreikius, šis pikapas yra tobulas palydovas laisvalaikiu ar naudojant kasdien. Be to, pasinaudodamas lengvųjų komercinių automobilių sektoriuje sukaupta patirtimi, „Renault“ siūlo platų paslaugų, perdarymų ir priedų asortimentą, kuris patenkina nemažai klientų poreikių.

Po praėjusiais metais Pietų Amerikoje pristatyto „Renault Duster Oroch“, į segmentą įžengusio pusės tonos keliamosios galios pikapo, „Renault“ su ALASKAN sieja savo globalines ambicijas pikapų rinkoje. Visame pasaulyje ši rinka sudaro penkis milijonus per metus parduodamų automobilių – tai yra daugiau nei trečdalis pasaulinės lengvųjų komercinių automobilių (LKA) rinkos.

„Renault“ nuotr./Naujasis „Renault Alaskan“
„Renault“ nuotr./Naujasis „Renault Alaskan“

„Groupe Renault“ Europoje jau 18 metų įsitvirtinęs kaip didžiausias LKA gamintojas, besiplečiantis Pietų Amerikos ir Afrikos rinkose. Dabar jis didina pagreitį su ALASKAN, kuris bus gaminamas trijose gamyklose. ALASKAN prekybos pradžia numatyta stipriose Pietų Amerikoje esančiose pikapų rinkose, kuriose „Renault“ yra ilgus metus dalyvaujantis žaidėjas. Pirmoji šio automobilio rinka yra Kolumbija.

„Šis įstabus pikapas patenkins profesionalių naudotojų ir individualių klientų poreikius visame pasaulyje. Su ALASKAN „Renault“ komercinius automobilius, kurie yra pirmaujantys regioniniai žaidėjai, padarysime pirmaujančiais pasauliniais žaidėjais.“

„Renault“ nuotr./Naujasis „Renault Alaskan“
„Renault“ nuotr./Naujasis „Renault Alaskan“

Po 2015 metais pristatyto pusės tonos keliamosios galios pikapo „Renault Duster Oroch“, „Renault“ pakėlė uždangą nuo įstabaus dizaino, vienos tonos keliamosios galios pikapo ALASKAN. Tvirtas ir komfortabilus, ALASKAN yra galingas ir išmaniai bei nuodugniai apgalvotas automobilis. Sukurtas Prancūzijoje, Japonijoje ir Lotynų Amerikoje, ALASKAN yra globalinis produktas, patenkinantis klientų iš viso pasaulio poreikius.

Didelis siūlomų kėbulo tipų asortimentas prasideda nuo viengubos kabinos ir važiuoklės su kabina, su ilgu arba trumpu krovinių skyriumi ir su plačiais arba siaurais kėbulais. „Renault“ taip pat suteikia platų paslaugų, specialiai sukurtų konversijų ir priedų asortimentą, sukurtą norint patenkinti visus klientų poreikius.

„Renault“ nuotr./Naujasis „Renault Alaskan“
„Renault“ nuotr./Naujasis „Renault Alaskan“

ALASKAN pavadinimą įkvėpė aleutų tautos žodis „ALASKA“, reiškiantis „didžioji žemė“. Jis apima laukinius, atšiaurius peizažus ir yra atviras kvietimas, žadinantis nuotykių troškimą.

ALASKAN statusą pabrėžianti išvaizda tobulai atitinka segmento klientų poreikius estetikai, kartu išreikšdamas „Renault“ markės tapatybę. Monumentalios automobilio linijos apima „Renault“ dizaino bruožus, pikapų pasauliui suteikiančius modernų ir malonų vizualinį papildymą.

Naująją „Renault“ markės tapatybę išreiškia plačios, chromu dengtos ALASKAN priekinės grotelės, blizgi, juodos spalvos apdaila ir chromuota juosta, esanti tarp grotelių ir buferio. Galingos kapoto linijos padidina stiprumo jausmą.

„Imponuojanti priekinė ALASKAN dalis ir raumeningos linijos byloja apie galią ir stiprumą. Į pikapų pasaulį ALASKAN pūstelėjo šviežio oro, naudotojams suteikdamas naujus privalumus, nepriklausomai nuo to, ar šis automobilis naudojamas verslui, ar laisvalaikiu“, – sako Laurensas van den Ackeris, vyriausiasis dizaino viceprezidentas.

Elektronikos kontroliuojamas sumažinto slydimo diferencialas (eLSD) su visų ratų pavara suteikia galimybę važiuoti saugiau ir labiau užtikrintai. Ši pažangi sistema turi stabdžių jutiklius, kurie nuolat stebi ratų sukimosi greitį. Sistemai nustačius, kad vieno tilto ratai sukasi greičiau nei kito, trumpam įjungiami stabdžiai, taip sulėtinant greičiau besisukančius ratus, pagerinant sukibimą, stabilumą posūkiuose ir padidinant saugumo pojūtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius