Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rolls-Royce“ ieško 10 darbuotojų, galinčių siūti odinius apmušalus

Trečiadienį, gruodžio 11 d. „Rolls-Royce“ kompanija pranešė apie odos dirbtuvių praplėtimą. Dėl solidžios „Phatom“ ir „Ghost“ modelių paklausos britams tenka didinti gamybos apimtis. Taip žmonėms, galintiems valdyti odos apdirbimo stakles buvo sukurtos 10 papildomų darbo vietų.
Siuvami odiniai apmušalai
Siuvami odiniai apmušalai / Newspress.co.uk nuotr.
Temos: 1 Rolls-Royce

2002 m. siuvėjų komandą sudarė vos keturi žmonės, o šiuo metu šiame ceche dviem pamainom dirba 40 įgudusių specialistų. Kaip padrąsinimą tautiečiams tiek Lietuvoje, tiek ir Didžiojoje Britanijoje galime paminėti faktą, kad pagal personalą tai yra tikros tarptautinės dirbtuvės. Jose šiuo metu dirba britai, kanadiečiai, brazilai, portugalai, ukrainiečiai, vokiečiai ir lenkai.

Darbuotojai į kompaniją susirinko iš įvairiausių sričių, įskaitant pakinktų gamybą, moteriško apatinio trikotažo, automobilių apmušalų ir burių siuvimą. Dirbtuvės taip pat nuolatos priima stažuotojus, pameistrius ir mokslus baigusius jaunuolius.

Newspress.co.uk nuotr./Odos apdirbimo dirbtuvių gaminiai
Newspress.co.uk nuotr./Odos apdirbimo dirbtuvių gaminiai

Odos apdirbimo dirbtuvių generalinis direktorius Andrew Monachanas yra labai patenkintas tokia plėtra. „Kiekvienas mūsų automobilis surenkamas rankomis pagal užsakymą. Mes atgaiviname amatininkų įgūdžius, kurie būtų visiškai niekam nenaudojami ir galiausiai užmiršti“, – konstatavo jis.

Potencialūs kandidatai turėtų turėti reikiamus įgūdžius, tačiau nebūtinai pastaruoju metu būti dirbę su staklėmis. Kompanijos atstovai tikina, kad įgūdžiai įgyti ankstesniame darbe arba užsiimant siuvimu kaip hobiu, bus įvertinti. Taip pat jiems bus suteikti visapusiški apmokymai.

Newspress.co.uk nuotr./Odos apdirbimo dirbtuvių medžiagos
Newspress.co.uk nuotr./Odos apdirbimo dirbtuvių medžiagos

Paraiškas dėl darbo vietos „Rolls-Royce“ kompanijoje galima pateikti internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius