-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje masiškai užsidarinėja automobilių plovyklos: kuo čia dėtos sankcijos?

Sankcijos iš tikrųjų spaudžia Rusiją ir tai pajus kiekvienas. Pavyzdžiui, nusiplauti automobilį bus sunkiau.
Automobilių plovykla
Automobilių plovykla / Vida press nuotr.

Pavyzdžiui, automobilinių ploviklių kaina Rusijoje šoktelėjo per 50 proc.. Dėl to išaugo automobilių plovimo kainos. Be to, žmonių perkamoji galia dėl infliacijos menksta, todėl daugybė vairuotojų į plovyklas užsuka rečiau. Taigi per Rusiją nuvilnijo automobilių plovyklų užsidarymo banga. Gazeta.ru rašo, kad ją sukėlė stipriai sumažėjusi paklausa.

Lyginant su sausiu, automobilių plovyklų skaičius Maskvoje sumažėjo 6,3 proc., Sankt Peterburge – 7,1 proc. Jos užsidaro ir Voroneže, Samaroje, Jakateringurge, Ufoje ir kituose miestuose. Ekspertai prognozuoja, kad artimoje ateityje gali užsidaryti net penktadalis Rusijos didžiųjų miestų automobilių plovyklų.

Bet gal tai nėra didelė problema – užsidaro ir naujų automobilių salonai. Manoma, kad pusė Rusijos automobilių salonų užsidarys dar šiemet, nes pasaulinės korporacijos palieka šią rinką. Rusai tikriausiai norėtų suskubti įsigyti naują automobilį dabar, bet kai nebus atstovybių, nebus ir kam teikti priežiūros, remonto ir garantinio aptarnavimo paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius