Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ruso rankomis surinktas „Nissan Juke R“ ketvirtį mylios įveikė per 10,48 sek.

Tikriausiai pamenate nedidelį, akis draskantį „Nissan Juke R“ – krosoverį su GT-R varikliu. Turtuolis iš Rusijos savo rankomis susirinko baltą „Juke R“.
Savadarbis „Nissan Juke R“
Savadarbis „Nissan Juke R“ / Kadras iš vaizdo siužeto

„Nissan“ pranešė, kad gamins ribotą kiekį tokių krosoverių, o vieneto kaina turėtų siekti apie 500 tūkst. eurų (1,7 mln. Lt).

Į Maksvoje organizuojamas traukos lenktynes susirenka gausybė oligarchų. Automobilių parke galima pastebėti visko: nuo paprastų BMW M3 iki „Bugatti Veyron“ ar „Lamborghini Gallardo“ su dviem turbokompresoriais bei 1500 AG.

„Juke R“ savininkas Vladimiras U. 3,8 litro V6 varikliui atliko galios didinimo darbus, o 750 AG krosoveris ketvirčio mylios (402 metrų) trasą įveikė per 10,48 sekundės. Negana to, per šį laiko tarpą automobilis įsibėgėjo iki 213,9 km, o ties 1600 metrų riba greitis siekė 287 km/h. Visai neprastas rezultatas, baltam, abejingų nepaliekančiam krosoveriui.

Palyginimui, galime pridurti, kad standartinis „Bugatti Veyron“ 402 metrų distanciją įveikia per 10,2 sekundės. Tai – oficialūs gamintojo duomenys.

VIDEO: Nissan Juke-R and Jeep SRT-8 Twin Turbo - Unlim 500+ 2012, SUV TOP-3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius