Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Senų „Opel“ gerbėjai kviečia įrodyti, kad ne visi šio ženklo modeliai dienas baigė laužynuose

Jei vis dar laikote garaže senelio išpuoselėtą beveik sportinę „Opel Asconą“ arba turite restauruotą tarpukario „Opel“ gamyklos pasididžiavimą „Opel Olympia“, vadinasi, turite puikią progą nuo jų nupūsti dulkes, pripūsti padangas ir parodyti, kad dar ne visi Lietuvoje važinėję „Opel“ automobiliai baigė savo dienas automobilių laužyne.
Senų „Opel“ gerbėjai rengia bendraminčių susitikimą
Senų „Opel“ gerbėjai rengia bendraminčių susitikimą / Organizatorių nuotr.

Prieš trejus metus „senų opelistų“ grupelei įkūrus „Facebook“ grupę „Opel Retro Lithuania“ kilo mintis, kad reikėtų susitikimo. Birželį vyksiančio renginio organizatoriai šiandien juokauja, kad idėjai įgyvendinti prireikė „tik“ trijų metų.

Į Vilniuje, „Opel“ atstovybėje UAB „Rasmitas“, birželio 16-ąją, vidurdienį, vyksiantį susitikimą kviečiami modelių, pagamintų iki 1993 m., savininkai. Renginio organizatoriai sako, kad tai pirmas tokio tipo susitikimas Lietuvoje, tačiau laukiama svečių ir iš užsienio šalių.

Susitikimo metu, žada organizatoriai, bus galima pamatyti legendinius „Ascona“ ir „Kadett“ modelius, visų turėtą „Opel Rekord“, kažkada buvusius svajone „Monza“ ir „Senator“. Taip pat ir mažiau žinomus modelius, tokius kaip „Commodore“. Drauge, priduria organizatoriai, tikimasi, kad pasirodys ir tokių modelių, kaip „Opel Calibra“ ar „Opel Astra F GSI“ savininkai.

Susitikime renginio dalyviai bus apdovanoti trijose skirtingose kategorijose. Bus išrinktas seniausias parodos automobilis, geriausiai išlaikytas arba restauruotas automobilis ir įdomiausias, labiausiai modifikuotas automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius