Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį motoakrobatas Aras Gibieža kauniečius pradžiugino net penkiais pasirodymais

Nors „Žalgirio“ arenoje jau kurį laiką nebevyksta renginiai, šį šeštadienį jos aikštelė patyrė karantinui nebūdingą mašinų anšlagą. Pirmyn ir atgal jos zujo visa dieną – čia vyko net penki garsiausio Lietuvos motoakrobato Aro Gibiežos naujausio klipo „Ledas!” pristatymo seansai.
Aro Gibiežos klipo „Ledas!” pristatymo seansas
Aro Gibiežos klipo „Ledas!” pristatymo seansas / Vytauto Dranginio nuotr.
Temos: 1 Motociklas

Tai – vienu pasirodymu daugiau nei prieš porą savaičių vyko Vilniuje, mat dėl didelės paklausos ir greitai pasibaigusių bilietų, kauniečiams organizatoriai surengė papildomą vakarinį seansą. Ir gali būti, kad šio žiūrovams pasisekė labiausiai – jau penktą kartą tądien pasirodę motoakrobatai šiek tiek papildė savo pasirodymą ir papuošė motociklus įspūdingai atrodančiu LED apšvietimu. Be to, tik Kauno renginiuose Aras ir kolegos susuko triuką, kurio metu sinchroniškai ratu važiavo apsupę „Red Bull“ promo komandos merginas.

Netrūko ir kitų įspūdingų akimirkų, nes Aras yra aukščiausios klasės motoakrobatas ir daugkartinis Europos motoakrobatikos čempionas. Pasaulyje yra itin vertinamas dėl savo sukurtų triukų, tokių kaip „Unicycle“, „360 Kangaroo“, „Hammer“ ar „Top Chair“, kuriuos į savo pasirodymus įtraukia ir svarbiausi šio sporto meistrai. Savaime aišku, įtraukti jie buvo ir į klipo „Ledas!“ pristatymo renginius.

„Ledas!” – tai trumpa, bet įtraukianti istorija, apie tai, kas galėtų nutikti, jei ledo arenos prižiūrėtojas joje atrastų modifikuotą „Kawasaki Ninja“ motociklą. Tuo pačiu tai ir kiek daugiau nei trys minutės aukščiausio lygio motoakrobatikos, kurią profesionaliai nufilmavo patyrusi komanda. Galiausiai – tai pirma oficiali „Red Bull“ ir sporto atleto videokolaboracija Lietuvoje.

Prie pristatymo prisijungė ir trejetas ilgamečių Aro draugų ir kolegų. Šarūnas Kezys – pasaulio „Guiness“ rekordo savininkas, per minutę padaręs daugiausiai apsisukimų ant galinio motociklo rato. Nerijus Malinauskas – Baltijos šalių motorolerių motoakrobatikos čempionas ir įvairių disciplinų prizininkas. Taip pat jis yra visų keturių pilotų motociklų dizaino autorius. Paskutinysis, Virginijus Dikšas, taip pat yra daugelio motoakrobatikos čempionatų dalyvis ir prizininkas, kuris taip pat kuria detales šiam sportui ruošiamiems motociklams.

Na, o jei praleidote visus devynis klipo „Ledas“ pristatymo renginius, dar ne viskas prarasta, nes klipą galite pamatyti „Redbull.lt“ interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius