Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 29 /08:34

Snygio padariniai: susiformavo milžiniškos spūstys, kilo avarijų

Eismo sąlygas antradienio ryte sunkino snygis ir plikledis. Lietuvos automobilių kelių direkcija patarė vairuoti atidžiai. Dėl sudėtingų eismo sąlygų miestuose formavosi spūstys. Pavyzdžiui, Vilniuje didžiulės spūstys susidarė tradicinėse vietose: Oslo, Geležinio Vilko g., Savanorių pr., Laisvės pr., Pilaitės pr.
Eismas
Apsnigtas kelias / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip pranešė skaitytojai, komplikuotas buvo įvažiavimas į Vilnių nuo Gariūnų pusės. Sniegu padengta antra juosta labai stabdė eismą.

15min jau rašė apie miško kelius ir vieškelius, kuriais vairuotojai apvažiuoja užsikimšusį Pilaitės pr. Per Karoliniškių mišką einantys vieškeliai šį rytą taip pat buvo užsikimšę. Taigi vairuotojams nepadėjo ir tokios gudrybės.

Skaitytojo Dariaus nuotr./Užsikimšęs kelias per Karoliniškių mišką antradienio rytą
Skaitytojo Dariaus nuotr./Užsikimšęs kelias per Karoliniškių mišką antradienio rytą

Ribojamas eismas kelyje A10 Panevėžys–Pasvalys–Ryga

Dėl eismo įvykio padarinių šalinimo ribojamas eismas Pasvalio raj., magistralinio kelio A10 Panevėžys–Pasvalys–Ryga maždaug 56 km (Saločių kryptimi), čia nuo kelio nuvažiavo vilkikas ir atsitrenkė į atitvarus. Susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, eismą reguliuoja policija.

Didelė avarija Širvintų rajone: Jauniūnuose susidūrus dviem automobiliams žuvo žmogus.

Snygis ir plikledis

6 val. ryto didžiojoje šalies dalyje dėl naktį buvusio ar besitęsiančio snygio magistraliniai, krašto ir rajoniniai keliai padengti sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs. Šiaurės vakarų Lietuvoje vietomis ant kelių dangų susiformavo plikledis.

Visoje šalyje (išskyrus pajūrį) valomi ir barstomi valstybinės reikšmės keliai. Vairuotojai, atsižvelgiant į meteorologines sąlygas, turėtų pasirinkti esamai kelio dangos būklei tinkamą greitį ir jo neviršyti, įspėja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

6 val. ryto oro temperatūra buvo nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio, vakariniuose rajonuose – iki 3 laipsnių šilumos. Kokie orai laukia dieną ir artimiausiomis paromis – skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius