-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Titanium MCC“ vėl rengia 1000 km kelionę motociklais – startuoti galima iš bet kurios šalies vietos

Panevėžyje veikiantis klubas „Titanium MCC“ toliau tęsia tradiciją ir visus motociklininkus kviečia į tūkstančio kilometrų kelionę po Lietuvą. Liepos 18-ą dieną įvyksiantis renginys išlaikys tradicinį formatą, tačiau šiemet atsirado naujų, patogesnių dalyviams taisyklių.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

„Titanium MCC“ prezidentas Eimantas pasakoja, kad ši tūkstančio kilometrų kelionė jau yra tapusi tradicija ir rengiama jau ketvirtą kartą. Šiais metais renginyje bus šiek tiek naujovių.

Jei anksčiau dalyviai startuodavo Panevėžyje prie „Titanium MCC“ „klubhauzo“, tai dabar startuoti bus galima savo mieste – į Panevėžį atvažiuoti reikės tik finišuojant, o maršrutą rinksis pats motociklininkas.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„Praėjusiais metais renginio nedarėme, nes kai kurių kitų renginių datos buvo labai netoli arba dubliavosi, todėl nusprendėme, kad 1000 km kelionę nuo šiol organizuosime kas dvejus metus.

Šiemet renginys bus kitoks negu buvo iki šiol. Anksčiau dalyviams duodavome labai konkretų maršrutą, o šiemet dalyvis jį jau dėliosis pats. Bus duodami per visą Lietuvą išbarstyti taškai ir reikės juos rinkti. Kokiu maršrutu važiuoti – čia jau dalyvio strategija. Kadangi šiais metais bus galima startuoti esant bet kurioje Lietuvos vietoje, kiekvienas pats nuspręs, kaip jam patogiau važiuoti per taškus.

Pagrindinė užduotis – finišuoti per 18 valandų ir galutiniame taške, Panevėžyje ant odometro turi būti ne mažiau 1000 nuvažiuotų kilometrų. Taigi, šįkart dalyviams duodame daugiau laisvės dėlioti savo maršrutą ir strateguoti individualiai.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Kitas dalykas, kodėl pakeitėme koncepciją, tai patogesnė dalyviams sistema. Anksčiau visiems reikėdavo ryte atvykti į Panevėžį ir iš čia startuoti. Tiems, kurie važiuodavo iš toli, reikėdavo keltis anksti ir gaišti laiką kelionei į startą. Dabar to nebebus – kiekvienas startuos iš ten, kur tuo metu yra.

Startas liepos 18-ą dieną bus paskelbtas 5.30 val. ryte. Dalyviai gaus labai aiškius taškus. Pusę valandos jie turės susidėlioti maršrutą, atlikti vieną labai svarbią užduotį ir tuomet prasidės kelionė. Ką reikės padaryti atvykus į tašką – kol kas neskelbiame, tačiau dalyvis ten turės aiškią užduotį, ką reikia padaryti, kad patvirtintų, jog taškas buvo pasiektas“, – kalbėjo klubo prezidentas Eimantas.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„Titanium MCC“ viceprezidentas Darius pabrėžė, kad dalyviai privalės laikytis kelių eismo taisyklių ir ypač greičio apribojimų. Pasak pašnekovo, renginio misija – ne lenktynės, o šalies pažinimas keliaujant motociklu.

„Viskas vyks pagal kelių eismo taisykles. Renginys yra turistinis, o ne sportinis. Siekiame, kad būtų saugu ir patiems dalyviams, ir kitiems žmonėms. Tikimės dalyvių susidomėjimo, nes paskutiniame renginyje dalyvavo 40 motociklininkų, todėl manome, kad šiemet dėl patogesnės starto procedūros norinčių bus dar daugiau.

Mes, organizatoriai, turėsime ir techninio palaikymo komandą, kuri rūpinsis dalyviais ir atsitikus techninei problemai, gedimui padės sutvarkyti ar transportuoti dalyvio motociklą“, – sakė klubo viceprezidentas Darius.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Pasak „Titanium MCC“ sekretoriaus Tomo, per eilę šio renginio organizavimo metų jau yra susiformavęs dalyvių ratas, tačiau kasmet prie šios 1000 km kelionės prisijungia vis daugiau nematytų veidų.

„Renginys jau yra tradicinis. Kviesime ir tuos, kurie jau anksčiau dalyvavo, ir taip pat lauksime naujų, kurie turi motociklą, bet niekada nėra bandę leistis į tokią avantiūrą. Kiekvieną kartą visi finišavę dalijasi dienos įspūdžiais apie kelionę – kas padangą pradūrė, kas dar kokių nuotykių patyrė. Visada finišavus liejasi emocijos ir diskusijos, kam kaip sekėsi.

Užtikriname, kad finišo vietoje bus laikomasi tuo metu galiosiančių Vyriausybės reikalavimų ir rekomendacijų renginiams“, – pasakojo Tomas.

Organizatorių nuotr./Renginio skelbimas
Organizatorių nuotr./Renginio skelbimas

Registracija į „Titanium MCC“ rengiamą 1000 km kelionę jau prasidėjo. Dalyviai registruotis šiam važiavimui gali elektroniniu paštu titanium.mcc@gmail.com, laiške nurodant vardą, pavardę ir motociklo modelį. Registracija vyks iki liepos 10-os dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius