Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Toyota“: „Prius V“ tikrai nepatiks dabartiniams „Prius“ savininkams

Bobas Carteris, „Toyota“ viceprezidentas, teigia, kad greitu metu pasirodysiantis „Prius V“ – didesnis ir talpesnis hibridinio „Prius“ brolis – neturėtų pervilioti dabartinių „Prius“ savininkų ir yra sukurtas konkuruoti su kito lygmens automobiliais.
„Toyota Prius V“ hibridinis minivenas
„Toyota Prius V“ hibridinis vienatūris / Gamintojo nuotr.

„Šis automobilis patiks žmonėms, vertinantiems erdvę bei degalų taupymą“, – sako B.Carteris. Teigiama, kad „Prius V“ bus tiesioginis konkurentas tokiems automobiliams kaip vienatūris „Mazda 5“ ar universalas „Volkswagen Jetta“, o su kitais hibridais šis „Toyota“ kūrinys nekonkuruos.

Dėl erdvės turbūt galima sutikti, tačiau degalų taupymas... Žinoma, „Toyota“ dar visiškai neatskleidė, kokie varikliai bus montuojami į „Prius V“, tačiau galima būtų tikėtis apie 100 AG turinčio hibridinio agregato. Žinoma, mieste ta degalų ekonomija pasijaustų, tačiau juk didesnius vienatūrius žmonės perka ilgesnėms kelionėms į užmiestį, kur silpnas motoras yra didelė rakštis užpakalyje, o apie didelę ekonomiją galima pasvajoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius