Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Toyota“ tikisi, kad C-HR bus sėkmingiausias gamintojo visureigis

„Toyota“ žengia į naują, gamintojui dar nežinomą segmentą – mažųjų krosoverių. Vidutinio dydžio krosoveris RAV4 jau užsitarnavo savo vardą ir rinkos dalį savo segmente, o sparčiai plečiantis mažųjų segmentui, „Toyota“, pražiopsojusi šio startą, bando įšokti į nuvažiuojantį traukinį.
„Toyota C-HR“ debiutas Paryžiaus automobilių parodoje
„Toyota C-HR“ debiutas Paryžiaus automobilių parodoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šį automobilį 15min jau apžiūrinėjo Milane prieš tris mėnesius, tačiau pavažiuoti su C-HR nebuvo galima – tą padarysime dar šį rudenį. O Paryžiaus automobilių parodoje – dar viena proga detaliai apžiūrėti „Toyota“ kūrinį, novatoriškiausių savybių ir kitų ypatybių nesufleruojant gamintojo inžinieriams ir dizaineriams.

Tai – krosoveris, kaip „Honda HR-V“, „Mazda CX-3“ arba „Škoda Yeti“. Jis dailus, nedidelis ir atrodo išskirtinai. Ypač – interjeras, kur „Toyota“ garsėja kirviu plastmasines detales kapojančiais dizaineriais. C-HR tokių atributų nė su žiburiu nerasi – visi kampai švelnūs ir nugludinti. Į akis tik krenta didžiulis centrinėje konsolėje esantis ekranas, kurio buvimo pozicija – itin aukšta, tačiau matomumui įtakos neturi.

C-HR taip pat nereikia dyzelinių variklių – pirkėjai turės pasitenkinti 1,2 l benzinine 114 AG jėgaine ir 120 AG išvystančia hibridine pavara.

Kaina? Lietuvoje bazinis C-HR kainuoja 18 tūkst. eurų, tačiau detalaus kainoraščio dar nėra. Galima spėti, jog hibridinis ir gerai sukomplektuotas krosoveris kainuos apie 22-24 tūkst. Eur. Ir tai yra labai geras HR-V, CX-3 bei „Yeti“ konkurentas.

Pirmieji „Toyota C-HR“ gatvėse turėtų pasirodyti 2017-ųjų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius