Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairavimo malonumas už 3300 eurų: kokį sportinį automobilį galima įsigyti už tokius pinigus

Turbūt daugelis pasvarstote apie antrą automobilį, kurio pagrindinis tikslas būtų ne vežti jus iš taško A į tašką B, bet suteikti geras emocijas. Dažniausiai tai – transporto priemonės, turinčios gerą svorio ir galingumo santykį.
Renault Clio Sport
Renault Clio Sport / Autoplius.lt nuotr.

Lankomiausiame Lietuvos transporto skelbimų portale Autoplius.lt galima rasti įdomių ir entuziastams skirtų automobilių, kurių kaina siekia iki vidutinės naudoto automobilio kainos šalyje – 3300 eurų. Štai 5 puikūs pasirinkimai, subalansuoti aštrius pojūčius bei vairavimo malonumą mėgstantiems vairuotojams.

„Renault Clio Sport“

Autoplius.lt nuotr./Renault Clio Sport
Autoplius.lt nuotr./Renault Clio Sport

Šį prancūzą galima dažnai sutikti slalomo varžybose. Trumpa ratų bazė, nedidelis 1035 kg svoris bei vikrus 2,0 litrų 170 AG variklis. Tokios savybės šiam „Clio Sport“ suteikia karšto hečbeko titulą, kuris puikiai tinka ir kasdienėms kelionėms mieste.

Dėl sportiško charakterio „Clio Sport“ yra vienas iš populiaresnių automobilių ralio varžybose. Parduodamus tokius modelius galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

„Alfa Romeo GTV“

Autoplius.lt nuotr./Alfa Romeo GTV
Autoplius.lt nuotr./Alfa Romeo GTV

Jei stilius jums svarbiau už praktiškumą, verta pažvelgti į gamintoją, kuriame ponas Enzo Ferrari pradėjo savo karjerą – „Alfa Romeo“. Išskirtinio itališko dizaino kupė „GTV“ nepasižymi praktiškumu ar labai patogia sėdėjimo pozicija. Viduje naudojamos medžiagos taip pat nėra itin kokybiškos. Bet jis yra ypatingas iki sielos gelmių.

Iki 3300 eurų galima rasti gerai prižiūrėtą „GTV“ su 2,0 litrų „Twin Spark“ varikliu. Rekomenduojama rinktis „GTV“ su operiniu V6 „Busso“ varikliu.

„Mazda MX-5“

Autoplius.lt nuotr./Mazda MX-5
Autoplius.lt nuotr./Mazda MX-5

Populiariausias visų laikų kabrioletas. Savo pripažinimą „MX-5“ arba „Miata“ vardu žinomas modelis pelnė ne tik dėl puikių vairavimo savybių ar sulankstomo stogo, bet ir dėl prieinamos kainos.

Ir šiais laikais, jei ieškote smagaus automobilio su galiniais varančiaisiais ratais – „Mazda MX-5“ galėtų būti sąrašo viršuje. Rekomenduojama rinktis 1,8 litro darbinio tūrio variklį, nes silpnesnių versijų su 1,6 litro agregatu galimybės bus greitai išsemtos.

Peržiūrėti už vidutinę naudoto automobilio kainą parduodamus „Mazda MX-5“ galite paspaudę ant šios nuorodos.

„Mercedes-Benz SLK“

Autoplius.lt nuotr./Mercedes-Benz SLK
Autoplius.lt nuotr./Mercedes-Benz SLK

Jeigu ieškote kabrioleto, tačiau nuo tos minties atgraso medžiaginis stogas, verta pasvarstyti apie „Mercedes-Benz SLK“. Šiuo mažu vokiečiu galima džiaugtis ir vasarą, ir žiemą. 2,0 litrų darbinio tūrio varikliai su kompresoriumi išvysto 190 AG, kurių užtenka entuziastiškiems važiavimams.

Gamintojas į pirmosios kartos SLK modelius montavo ir 2,3 litro variklius su mechaniniais kompresoriais, ir 3,2 litro V6 atmosferinius motorus. Pastarųjų kainos – akivaizdžiai didesnės, o AMG modeliai pagal populiarumą Lietuvoje galėtų lygiuotis su „Lamborghini“.

Mažiau nei 3500 eurų kainuojančius parduodamus SLK klasės „Mercedes-Benz“ kabrioletus galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

„Audi TT“

Autoplius.lt nuotr./Audi TT
Autoplius.lt nuotr./Audi TT

Mažasis „Audi“ šeimos narys, kurio svajonė užaugus būti „R8“. Tai sportiškas, dvivietis automobilis, kuris nustebins savo praktiškumu. Nors jis – žemas, bet prošvaistė gana aukšta. Bagažinė talpi, o nulenkus galines sėdynes tilps ir baldai iš „Ikea“.

TT variklio skyriuje slepiasi 1,8 litro variklis su turbina, į priekinius arba visus ratus perduodantis 180 AG. Tai variklis su ne tik labai geru galios ir ekonomijos santykiu, bet ir solidžiu potencialu galios didinimui. Nors smagesni „TT“ turi 225 arklio galias, „Quattro“ sistemą bei 6 pavaras, jų kainos prasideda jau už vidutinės naudoto automobilio kainos zonos.

Portale Autoplius.lt parduodamus „Audi TT“ už mažesnę nei 3500 eurų kainą galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius