Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vairuotojai Lietuvoje prisipylė benzino po 2 centus: kaip tai nutiko?

Nors daugybė Lietuvos gyventojų vasario 22 d. diskutavo apie skaičių magiją 2022.02.22, šią temą populiarumu nukonkuravo kita. Tinkle „Circle K“ vakare lankytojai pylėsi benzino po 2 ct. už litrą.
Pirmosios „Circle K“ degalinės atidarymas Vilniuje
„Circle K“ degalinė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tokiu būdu šio degalinių tinklo lankytojai, pasidalinę naujiena „Facebook“ tinkle, pilnus bakus benzino prisipylė už mažiau nei 1 Eur.

Iš pradžių lankytojai galvojo, kad tai – reklaminė akcija, susijusi su skaičių magija. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad įsivėlė techninė klaida, sistemiškai perskaičiuojant degalų kainas. Jos pastaruoju metu linkusios didėti, litras benzino kainuoja daugiau nei 1,5 Eur.

Tiesa, kai kurie FB vartotojai savo komentaruose pradėjo gąsdinti laiminguosius vairuotojus, kad jie turės grįžti į degalinę ir sumokėti kainos skirtumą.

Vis dėl to grąžinti „laimikio“ nereikės. LNK „Žinios“ pacitavo „Circle K Lietuva“ degalų kategorijos vadovą Roką Laurinavičių. Jis teigė, kad tokia situacija susidarė dėl degalinių tinklo klaidos, tad vartotojai turi mokėti tokią kainą, kokią matė tablo. Taigi tik 2 ct.

Degalinių tinklo atstovas pasidžiaugė bent tuo, kad tokia situacija truko tik 10 min. vėlyvu metu. Taigi įmonės patirti nuostoliai – minimalūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius