Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje atsirado taksi su izoliuotomis vietomis keleiviams: pamatykite, kaip tai atrodys

Pavežėjai ir taksi paslaugas siūlančios įmonės stengiasi prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų ir siekia ne tik kuo saugiau pervežti keleivius, bet ir apsaugoti vairuotojus, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Izoliuotas eTAKSI automobilis
Izoliuotas eTAKSI automobilis / Įmonės nuotr.

Taksi ir pavežėjų paslaugas vienijanti bendrovė eTAKSI sugalvojo, kaip izoliuoti vairuotoją nuo keleivių, kad apsaugotų ir vienus, ir kitus. Netrukus tokių automobilių į gatves išvažiuos daugiau. Įmonė planuoja sukurti atskirą vairuotojų grupę.

Keleivis, užsakydamas paslaugą, galės pasirinkti automobilį su izoliuotu salonu ir tada būtent toks automobilis atvyks atlikti užsakymą.

„Virusui plintant nepaliaujamai ieškome būdų, kaip mūsų keleiviams suteikti kuo geresnes sąlygas, o jų važiavimą padaryti kaip įmanoma saugesnį. Dėl to nuo šiol visi eTAKSI vairuotojai jau dėvi apsaugines kaukes,“ – sako eTAKSI vadovas Andrius Norkaitis.

Artimiausiu metu tokia izoliuotų eTAKSI automobilių grupė startuos Vilniuje, o vėliau turėtų atsirasti ir kituose miestuose.

Vairuotojai ir toliau po kiekvieno pervežimo vėdins automobilius ir juos dezinfekuos, o keleiviams bus siūlomas dezinfekcinis skystis.

O štai kokiu vaizdeliu pasidalijo Lietuvos ambasadorė Kinijoje Ina Marčiulionytė. Štai tokie praktiniai kinų patarimai vežėjams:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius