Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volvo Lietuva“ pardavimo direktoriaus pareigas užims Marius Lukošius

Nuo rugsėjo 1 d. „Volvo Lietuva“ sunkvežimių pardavimo direktoriaus pareigas pradėda eiti Marius Lukošius. Jis bus atsakingas už „Volvo Trucks“ ir „Renault Trucks“ sunkvežimių pardavimų strategiją ir pozicijų Lietuvos rinkoje stiprinimą.
Marius Lukošius
Marius Lukošius / „Volvo Lietuva“ nuotr.

Naujojo pardavimo vadovo paskyrimas yra susijęs su pardavimo departamento reorganizacija ir nauju etapu bendrovės veikloje, vykdant „Volvo Trucks“ ir „Renault Trucks“ plėtros strategiją Lietuvoje.

Nuo 2015 m. rugsėjo 1 d. „Volvo“ ir „Renault“ sunkvežimių pardavimo departamentai buvo sujungti siekiant efektyvinti pardavimo veiklą ir stiprinti pozicijas rinkoje. Marius Lukošius pardavimo departamente vadovaus vadovaus 12 darbuotojų komandai.

Transporto srityje dirbu jau daugelį metų, todėl tikiuosi, kad mano patirtis bei žinios padės ir toliau sėkmingai plėtoti „Volvo Lietuva“ pardavimo veiklą

„Transporto srityje dirbu jau daugelį metų, todėl tikiuosi, kad mano patirtis bei žinios padės ir toliau sėkmingai plėtoti „Volvo Lietuva“ pardavimo veiklą, stiprinti užimamas pozicijas rinkoje bei užtikrinti stabilų bendrovės atstovaujamų prekių ženklų augimą, – sako Marius Lukošius. – Galėdami pasiūlyti plačią „Volvo“ ir „Renault“ sunkvežimių nuo 3,5 ir virš 16 t gamą, nuo šiol galėsime pasiūlyti kiekvieno kliento verslo poreikius atitinkančius transportavimo sprendimus.

„Volvo FH“ vilkikai yra itin vertinami tolimųjų gabenimų segmente, todėl ir toliau sieksime stiprinti šias pozicijas siūlydami plačią transporto sprendimų gamą, tuo tarpu didžiausią „Renault“ sunkvežimių potencialą įžvelgiu vietiniuose gabenimuose, kuriuose  galime pasiūlyti platų universalių važiuoklių pasirinkimą, tinkamą sudėtingų ir unikalių, specialios paskirties antstatų montavimui.“

Marius Lukošius turi didelę pardavimų patirtį. Pastaruosius keturiolika metų jis užėmė „Volvo“ sunkvežimių pardavimo atstovo pareigas, prieš tai dirbo „Klaipėdos sunkvežimių servisas“ ir „Klaipėdos autoremonto įmonė“ bendrovėse, sukaupė beveik dvidešimties metų patirtį transporto sprendimų pardavimo versle.

„Itin vertinu keturiolikos metų darbo „Volvo Lietuva“ patirtį turinčio M. Lukošiaus žinias ir džiaugiuosi, kad jis priėmė naują karjeros iššūkį rūpintis integruota visų bendrovės atstovaujamų prekių ženklų pardavimo strategija Lietuvoje“, – teigė „Volvo Lietuva“ generalinis direktorius Jarkko Aine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius