-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinia planuojantiems vykti į „Regitrą“: kurios paslaugos teikiamos nuotoliniu būdu, o kurios – ne?

„Regitros“ atstovė pirmadienį ryte patvirtino, kad pagal šiuo metu pateiktą Vyriausybės nutarimą „Regitros“ paslaugos bus teikiamos kaip ir iki šiol.
 „Regitra“ vairavimo instruktorius
„Regitra“ vairavimo instruktorius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tiesa, nepaisant to, gyventojai kviečiami aktyviai naudotis elektroninėmis paslaugomis, o visi užsakymai bus pristatomi per kurjerį arba į artimiausią paštomatą.

„Primename, kad nuotoliniu būdu galima pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, užregistruoti prieš tai Lietuvoje eksploatuotą transporto priemonę ar pranešti apie jos pardavimą. Taip pat užsisakyti naujus numerio ženklus, registracijos liudijimą vietoj prarasto, išregistruoti utilizuotą transporto priemonę ir kt.

Jei vis dėlto paslaugos atlikti internetu nėra galimybės, tuomet klientai dėl vizito padalinyje kviečiami užsiregistruoti iš anksto. Užsiregistravusiųjų lauksime sutartu laiku. Žinoma, padaliniuose bus laikomasi visų saugumo reikalavimų: klientų aptarnavimo erdvėse ir toliau bus ribojami klientų srautai, reguliariai vėdinamos ir dezinfekuojamos patalpos bei dažnai liečiami paviršiai. Darbuotojai taip pat laikosi griežtų saugumo reikalavimų“, – tikino „Regitros“ komunikacijos specialistė Emilija Bardauskienė.

Klientų taip pat prašoma būti sąmoningais ir atvykus į padalinį: dezinfekuoti rankas, viso vizito metu dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, laikytis saugaus atstumo, už paslaugas rekomenduojame atsiskaityti banko mokėjimo kortele.

„Jei būtų pokyčių, susijusių su paslaugų teikimu, būtinai apie tai informuosime. Klientus kviečiame sekti informaciją „Regitros“ interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose“, – teigė E.Bardauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius