Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žurnalas „L’argus“ naująjį „Dacia Sandero“ išrinko „Metų automobiliu“

2021 m. sausio 29 d. Prancūzijos automobilių žurnalas „L’argus“ naująjį „Dacia Sandero“ išrinko 2021-ųjų „Metų automobiliu“ ir „Metų miesto automobiliu“, rašoma pranešime.
Žurnalas „L’argus“ naująjį „Dacia Sandero“ išrinko „Metų automobiliu“
Žurnalas „L’argus“ naująjį „Dacia Sandero“ išrinko „Metų automobiliu“ / „L’argus“ nuotr.

Komisija, sudaryta iš automobilių srities žurnalistų iš skirtingų žiniasklaidos kanalų (tarp jų „La Tribune“, „Le Monde“, „L’Équipe“, „RTL“, „La Voix du Nord“ ir kt.), iš šiuo metu rinkoje esančių 32 modelių jį išrinko nugalėtoju.

L’argus balsus paskirstė taip:

1 Dacia Sandero 49 tšk.
2 Ford Puma 35
3 Peugeot e-2008 34
4 Seat Leon 30
5 Volkswagen ID.3 29

Nuo „Dacia Sandero“ pristatymo 2008 m., šių automobilių parduota beveik 2,3 mln. Šis automobilis metai iš metų išlieka populiariausias pasirinkimas tarp mažmeninių pirkėjų tiek Prancūzijoje, tiek Europoje.

Būdamas drąsesnės ir šiuolaikiškesnės išvaizdos, naujasis „Sandero“ išlieka ištikimas savo pirmtakų funkcionalumui, nors ir buvo visiškai perkurtas: naujo dizaino, su nauja įranga ir naujausios kartos ECO‒G LPG ar benzininiu varikliu, siekiant mažesnių kuro sąnaudų. Dėl „CMF‒B“ platformos automobilio vidus tapo erdvesnis, pagerėjo salono kokybė, o vairavimo patirtis tapo malonesnė.

Be „L'argus“ apdovanojimo, šis modelis taip pat yra laimėjęs ir kitų apdovanojimų Europoje, įskaitant „Whatcar?“ 2021 „Metų automobilio“ apdovanojimą Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijos „Automobile Awards“ apdovanojimą „Good Deal“ ir Rumunijos „Metų automobilio“ apdovanojimą.

„Ką tik pristatytas naujasis „Sandero“. Pardavus 2,3 mln. automobilių, šiuo modeliu siekiama pratęsti ankstesnių kartų sekmės istoriją ir kiekvienais metais išlikti perkamiausia transporto priemone Prancūzijoje ir Europoje.

Tai pirmasis „Dacia“ modelis, kuriame naudojama aljanso „CMF‒B“ modulinė platforma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius