Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min portale – dar daugiau dėmesio šeimų verslams: laukiame jūsų verslo istorijos!

Ypač daug dėmesio šeimų verslams skiriantis naujienų portalas 15min šiandien pristato naujausią iniciatyvą – šeimų verslus skatinantį ir palaikantį projektą su atskira rubrika ir polapiu portale 15min VERSLI ŠEIMA.
Projektas „Versli šeima“
Projektas „Versli šeima“

„Sveiki atvykę į draugiškiausią šeimų verslams aplinką! Jei jūs kuriate šeimos verslą, jei verslas yra išskirtinis, kitoks, o gal kaip tik labai tradicinis ir tuo ypatingas, jei jums puikiai sekasi, o gal susidūrėte su rimtais iššūkiais, praneškite mums, o mes pranešime visai Lietuvai! Mes norime, kad jums sektųsi, ir apie jus – jūsų verslą, produktus ir paslaugas – sužinotų kuo daugiau mūsų skaitytojų!“ – štai tokia žinute skaitytojus pasitinka 15min VERSLI ŠEIMA polapis, kuriame patalpinta ir anketa, kuriantiems šeimos verslą ar norintiems tokį rekomenduoti.

„Pildykite anketą – mes laukiame jūsų šeimos verslo istorijos! Šis naujausias 15min projektas – ne tik apie sėkmę, svarbiausia – apie kiekvieną dieną kuriant ir vystant šeimos verslą: iššūkius, patirtį, pokytį karjeroje, idėjas, taip pat apie patarimus norintiems sukurti, jau plėtojantiems šeimos verslą ir dvejojantiems, ar teisingu keliu einu, – sako 15min Rinkodaros skyriaus vadovė Rima Olberkytė-Stankus. – Tai dar viena mūsų socialinė iniciatyva, kuria siekiame suvienyti šeimos verslo skatinimo ir stiprinimo srityje dirbančias organizacijas, įmones, profesionalus ir projektus, kad apie šeimų verslus, šeimos verslo kultūrą mūsų šalyje kalbėtume garsiau ir dažniau, o verslams ir šeimoms sektųsi.“

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus

Prie iniciatyvos jau prisijungė bankas „Luminor“

„Stiprus verslas yra ūkio augimo garantas, todėl bankas „Luminor“ remia verslą ir padeda jam augti, o tuo pačiu prisideda ir prie valstybės ekonomikos stiprinimo. „Luminor“ yra suinteresuotas dirbti ranka rankon su visais tais, kurie tik svajoja apie nuosavą verslą arba jį jau yra sukūrę. Esame šalia jūsų su savo ekspertinėmis įžvalgomis, pagalba ir finansine parama. Palaikydami vienas kitą mes galime įveikti visas pandemijas, sunkumus ir kartu kurti klestinčią Lietuvą“, – sako „Luminor“ klientų aptarnavimo centrų vadovė Giedrė Blazgienė.

„Luminor“ nuotr./Giedrė Blazgienė
„Luminor“ nuotr./Giedrė Blazgienė

Aplankykite 15min VERSLI ŠEIMA projektą ir pildykite anketą čia.

Apie naujienų portalo 15min socialines iniciatyvas

15min VERSLI ŠEIMA – tai jau trečias nacionalinės reikšmės socialinis projektas, kuriuo siekiama pokyčio. Naujienų portalas 15min kasmet vykdo jau tradicija tapusį projektą „Šiemet buvau geras“, kurio tikslas – paviešinti, paskatinti ir pasidžiaugti Lietuvoje aktyviai veikiančių bendruomenių, fondų, asociacijų, nevyriausybinio sektoriaus organizacijų ir pilietinių, savanorystės iniciatyvų idėjomis, darbais ir rezultatais.

Šių metų rugpjūtį pradėtas ir 15min projektas „Tu esi aš“, kurio tikslas – atkreipti visų mūsų dėmesį į itin sparčiai amžėjančią Lietuvos visuomenę, paskatinti atsikratyti nusistovėjusių stereotipų amžiaus atžvilgiu ir į amžėjimo klausimą pažvelgti ne kaip į socialinę problemą, o atvirkščiai – kaip į galimybę ir būtinumą jau šiandien drauge kurti tvarius skirtingų kartų santykius ir skatinti darnią „sidabrinę“ ekonomiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius