Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų kompanija „Alchemetrics“ atidaro padalinį Lietuvoje

Vartotojų duomenų platformų specialistė „Alchemetrics“ atidarė padalinį Lietuvoje, apie tai pirmadienį pranešė „Investuok „Lietuvoje“. Per ateinančius trejus metus padalinys žada plėstis iki 50 darbuotojų.
Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka / „Scanpix“/AP nuotr.

Kaip skelbiama pranešime, padalinyje bus suformuotos keturios komandos: front-end programavimo, back-end programavimo, duomenų analizė, ir produkto tiekimo.

Darbuotojų samdymui „Alchemetrics“ žada pasitelkti ryšius su „Vilnius Coding School“ programavimo mokykla.

„Vilnius – vienas iš trijų miestų pasaulyje turintis savo „Blockchain“ centrą – sudomino „Alchemetrics“ ir įmonės analitikos agentūrą „Rubicon“ galimybe pritraukti aukščiausio lygio talentus“, – rašoma žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Kaip teigia „Alchemetrics“ vadovas Dave Gurney, Lietuva turi išskirtinę reputaciją programavimo srityje ir gali pasiūlyti vienus geriausių IT specialistų pasaulyje, todėl, anot jo, atidaryti padalinį čia buvo prasminga įgyvendinant įmonės plėtros planus.

„Alchemetrics“ visada skyrė ypatingą dėmesį įmonės kultūrai, todėl kuriant komandą užsienyje buvo būtina užtikrinti, kad mūsų kolegos Lietuvoje jaustųsi įmonės dalimi. Kasdieniai video susitikimai ir kas kelis mėnesius vykstantys darbuotojų mainai tarp Lietuvos ir Didžiosios Britanijos leidžia mums glaudžiai veikti kartu. Įmonei šis laikotarpis yra tikrai įdomus ir esu tikras, jog UAB „Alchemetrics“ svariai prisidės prie mūsų verslo jau artimiausiu metu“, – dėsto įmonės vadovas.

„Alchemetrics“ direktoriaus technologijoms Cyril Law įsitikinimu, informacinių technologijų profesionalų kokybė Lietuvoje yra pavyzdinė.

„Vietos specialistų požiūris į darbą ir įgūdžių tobulinimą, noras mokytis ir ryžtas būti didesnės komandos dalimi yra puikūs.

Jau antrą kartą vadovauju komandai Lietuvoje ir esu nepaprastai patenkintas čia dirbančiais specialistais. Nekantrauju plėsti mūsų galimybes ir platformą artimiausiais mėnesiais“, – komentuoja C.Law.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius