Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amazon“ atidarė pirmąjį knygyną – jis ne toks, prie kokių esame pratę

Metų metus kalbėta apie tai, kad „Amazon“ žudo knygynus. Tačiau dabar praneša, kad Sietle bendrovė atidarė pirmąjį savo knygyną, rašo prdaily.com.

Knygyne galima rasti maždaug 5 tūkst. pavadinimų knygų, kurios „Amazon“ tinklalapyje buvo įvertintos mažiausiai 4 žvaigždutėmis.

Taip pat knygyne rekomenduojamos knygos, remiantis išankstiniais užsakymais, pardavimais, populiarumu „Goddreads“ ir pan.

Knygų išdėliojimas lentynose skiriasi nuo kitų knygynų. Dauguma jų demonstruojamos taip, kad matytųsi knygų viršeliai, prie kiekvienos knygos prikabinta speciali kortelė su skaitytojų reitingais ir anotacija.

„Amazon“ viceprezidentė Jennifer Cast sakė, kad knygyne kainos yra tokios pačios, kaip ir tinklalapyje.

„Todėl jums niekada nereikės lyginti kainų parduotuvėje ir internete. Be to, mūsų mobili programėlė yra puikus būdas susipažinti su skaitytojų knygų apžvalgomis“, – sakė ji.

„Amazon Books“ klientai gali išbandyti „Amazon“ technologijas, pavyzdžiui, „Kindle“, Echo“, „Fire TV“ ir „Fire Tablet“. Parduotuvėje dirba ekspertai, kurie gali parodyti, kaip veikia įrenginiai, atsakyti į lankytojų klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius