-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amazon“ pasiūlymas darbuotojams: pradėkite savo verslą, o mes jums sumokėsime

JAV internetinės prekybos milžinė „Amazon“, šiuo metu įgyvendinanti užsakymo pristatymų terminų trumpinimo programą, kreipėsi į savo darbuotojus su pasiūlymu: išeikite iš darbo, o mes padėsime jums pradėti „Amazon“ siuntinių pristatymo verslą.
„Amazon“
„Amazon“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Amazon Karjera

Pirmadienį paskelbtu pasiūlymu „Amazon“ siekia įgyvendinti savo sumanymą sutrumpinti užsakymų pristatymo teminą nuo dviejų iki vienos dienos programos „Prime“ nariams. Bendrovė naująja paskata mėgins užtikrinti, kad daugiau užsakymų pasieks klientus per trumpesnį laiką.

Pasak „Amazon“, bendrovė padengs iki 10 tūkst. JAV dolerių verslo pradžios išlaidas darbuotojams, kurie bus priimti į programą ir paliks savo darbo vietas. Bendrovė teigia sumokėsianti ir trijų mėnesių darbo užmokesčio išmoką. Pasiūlymas taikomas daugeliui ne visą darbo dieną ir visą darbo dieną dirbančių „Amazon“ darbuotojų, įskaitant sandėlio darbuotojus, kurie pakuoja ir siunčia užsakymus. „Whole Foods“ darbuotojai negali dalyvauti šioje programoje.

Siatle įsikūrusi „Amazon.com“ atsisakė įvardyti savo lūkesčius dėl to, kiek darbuotojų pasinaudos pasiūlymu.

Naujoji darbuotojų skatinimo priemonė yra „Amazon“ programos, pradėtos įgyvendinti prieš metus ir leidžiančios kreiptis visiems, norintiems įkurti nepriklausomą „Amazon“ pristatymo verslą, dalis. Bendrovė siekia išlaikyti daugiau užsakymų pristatymo kontrolės, o ne pasikliauti kurjerių tarnyba UPS, pašto paslaugomis ir kitais vežėjais. Verslo įkūrimo išlaidos prasideda nuo 10 tūkst. JAV dolerių, o dalyvaujantys rangovai gali išnuomoti mėlynus furgonus su „Amazon“ šypsenos logotipu.

Apskritai, nuo programos pradžios praėjusių metų birželio mėnesio buvo sukurta daugiau kaip 200 „Amazon“ siuntų pristatymo įmonių, pareiškė „Amazon“ pasaulinių pristatymo paslaugų viceprezidentas Johnas Feltonas.

Vienai iš tokių įmonių vadovauja krovinių pervežimo tarpininkas Miltonas Collieras, kuris savo verslą Atlantoje pradėjo maždaug prieš aštuonis mėnesius. Nuo to laiko įmonė išaugo iki 120 darbuotojų ir turi 50 transporto priemonių parką, galintį pristatyti siuntas iki 200 pristatymo punktų per dieną. Įmonė jau rengiasi vienos dienos pristatymo terminams ir samdo daugiau žmonių.

„Esame pasiruošę“, – pareiškė M.Collieras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius