Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Avia Solutions Group“ pripažinta Lietuvos metų eksportuotoja 

Aviacijos paslaugų įmonių grupė „Avia Solutions Group“ pripažinta Lietuvos 2018 metų eksportuotoja – 88 proc. visų Lietuvoje veikusių grupės bendrovių pardavimų sudarė pajamos iš eksporto. 
Gediminas Žiemelis
Gediminas Žiemelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

2018 metų pabaigoje „Avia Solutions Group“ valdė 38 bendroves, iš kurių keturiolika veikė Lietuvoje. Tarp jų – tokios įmonės, kaip lėktuvus remontuojanti ir prižiūrinti „FL Technics“, orlaivius ir keleivius oro uostuose aptarnaujanti „Baltic Ground Services“, lėktuvų pilotus ir įgulas ruošianti „BAA Training“ bei kitos aviacijos paslaugų bendrovės, kurios paslaugas ir prekes parduoda 138 pasaulio valstybių.

Lietuvos metų eksportuotojo nominaciją teikia Lietuvos pramonininkų konfederacija, siekdama parodyti Lietuvos ir pasaulio verslo bei plačiajai visuomenei progresyvias, ženkliai veikiančias Lietuvos ūkio raidą, įmones, paskatinti Lietuvos gamintojus ir paslaugų tiekėjus diegti pažangiausias technologijas, kokybės vadybos sistemas, plėsti gamybą ir didinti eksportą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius