-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barbora“ pradėjo teikti paslaugas Klaipėdoje

Pirmadienį maisto ir kasdienių prekių elektroninė parduotuvė „Barbora“ klientams į namus pristato pirmuosius pirkinius Klaipėdoje. Pranešime žiniasklaidai bendrovė teigia besitikinti ateityje užimti iki 2 proc. mažmeninės prekybos maisto produktais rinkos Klaipėdoje, o vasaros metu prekes į namus pristatyti Palangoje bei Šventojoje.
„Barbora“ pradėjo teikti paslaugas Klaipėdoje
„Barbora“ pradėjo teikti paslaugas Klaipėdoje / „Barboros“ nuotr.

Šiuo metu „Barboros“ paslaugomis taip pat gali naudotis Vilniaus ir Kauno miestų gyventojai.

„Klaipėda yra geografiškai ir demografiškai išskirtinis miestas, kur daug žmonių gyvena nuosavų namų rajonuose, taip pat Klaipėdos rajono teritorijoje, todėl „Barboros“ paslauga jiems gali būti itin aktuali. Pirmieji rezultatai džiugina – tik paskelbus apie tai, kad „Barbora“ veiks ir Klaipėdoje sulaukėme daugiau nei 1000 vartotojų registracijų. Mūsų patirtis Vilniuje ir Kaune rodo, kad prekybos maistu ir kasdienėmis prekėmis apimtys auga palaipsniui – žmonės išbando paslaugą, įvertina jos privalumus ir tada tampa lojaliais klientais ir paslaugos ambasadoriais, kurie rekomenduoja „Barborą“ draugams ir pažįstamiems. Tad manome, kad „Barboros“ klientų ratas Klaipėdoje sparčiai plėsis“, – veiklos pradžią Klaipėdoje komentuoja bendrovės direktorius Tomas Kibildis.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Barbora“ vadovas Tomas Kibildis
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Barbora“ vadovas Tomas Kibildis

Bendrovė tikisi Klaipėdoje įvykdyti apie 1000 užsakymų per savaitę, o iki metų pabaigos turėti 3500 registruotų klientų.

Pirmasis „Barboros“ prekių surinkimo ir paskirstymo centras Klaipėdoje įrengtas prekybos centro „Banginis“ „Maximoje“. Iš pradžių įmonė klientus aptarnaus 25 kilometrų spinduliu, vėliau ši teritorija plėsis.

„Barboros“ padalinyje Klaipėdoje šiuo metu dirba 28 darbuotojai. Iki metų pabaigos, įmonės teigimu, šis skaičius padvigubės. Bendrovė į plėtrą Klaipėdoje – prekių surinkimo ir paskirstymo centro įrengimą, darbo priemones darbuotojams – investavo 125 000 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius