Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendrovė „Valnetas“ tapo „Snoro“ bankroto administratoriumi

Antradienį BAB banko „Snoras“ bankroto administratoriumi oficialiai tapo bendrovė „Valnetas“, šiose pareigose pakeitusi „ZolfoCooper“ partnerį Neilą Hunterį Cooperį.
„Snoras“
„Snoras“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vadovavimą banko bankroto administravimo procesui „Valnetas“ ir šios bendrovės įgaliotasis asmuo Gintaras Adomonis perėmė po to, kai lapkričio 10 dieną baigėsi oficialus Vilniaus apygardos teismo sprendimo paskirti  „Valnetas“ banko bankroto administratoriumi apskundimo terminas, o atitinkamas įrašas apie pasikeitusį vadovą atsirado VĮ Registrų centras duomenų bazėje.

UAB „Valnetas“ taip pat administruoja Ūkio banko bankroto procesą.

 „Šiandien jau kalbėjausi su buvusio administratoriaus komandos nariais, aptarėme tolesnius veiksmus man perimant proceso valdymą. Teismas nurodo, kad per 30 dienų nuo nutarties įsiteisėjimo man turi būti perduotas visas turtas bei dokumentai. Palyginti su Ūkio banku, „Snoras“ buvo daug didesnė ir gerokai sudėtingesnė pagal savo veikimo būdą struktūra, todėl manęs ir būsimos administratoriaus komandos laukia didžiulės apimties darbai“, – pažymėjo G. Adomonis.

„Snoro“ banko veikla Vyriausybės sprendimu buvo sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, lapkričio 24 dieną Lietuvos bankas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo, o  bankroto byla „Snorui“ buvo iškelta 2011 metų gruodžio 7 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius