-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendrovei „Vilniaus apšvietimas“ vadovaus A.Deimantas

Bendrovės „Vilniaus apšvietimas“ direktoriumi paskirtas Andrius Deimantas, šias pareigas kaip laikinasis įmonės vadovas ėjęs nuo šių metų kovo mėnesio. Iki šio paskyrimo A.Deimantas bendrovėje dirbo Finansų tarnybos vadovu, rašoma savivaldybės pranešime žiniasklaidai.
Andrius Deimantas
Andrius Deimantas / Sauliaus Žiūros nuotr.

Įmonės vadovas buvo renkamas paskelbus atvirą konkursą, atranką vykdė nepriklausoma atrankų agentūra „Alliance for Recruitment“.

„Esu gerai įsigilinęs į įmonės veiklą ir tikiu, kad kartu su komanda toliau sėkmingai įgyvendinsime ambicingą sostinės apšvietimo modernizavimo projektą, sieksime tapti pavyzdžiu kitiems Lietuvos miestams, stiprinsime pažangiausiai apšviesto Baltijos šalių miesto lyderio poziciją bei įgyvendinsime įmonei keliamus lūkesčius. Taip pat matome potencialą ir galimybę efektyviau išnaudoti turimą infrastruktūrą, plėsti įmonės teikiamų paslaugų spektrą, pavyzdžiui, pasiūlyti miestui lėto ar vidutinio greitumo elektromobilių įkrovimo stoteles“, – artimiausiais planais dalinasi įmonės vadovas A.Deimantas.

UAB „Vilniaus apšvietimas“ rūpinasi, kad miesto gyventojams būtų teikiamos kokybiškos, elektros energiją tausojančios, saugumą kelyje ir pėsčiųjų zonose užtikrinančios apšvietimo paslaugos, taip pat įmonė yra šviesos sprendimų partneris įvairių švenčių ir renginių metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius