Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bonum Publicum“ pelnas šiemet išaugo 3 kartus

Gyvybės draudimo bendrovė „Bonum Publicum” spaudai pranešė, kad per tris šių metų ketvirčius, neaudituotais duomenimis, uždirbo 3,89 mln. litų pelno – beveik tris kartus daugiau nei per tą patį laikotarpį 2013 m., kai pelnas siekė 1,29 mln. litų. Per tris šių metų ketvirčius pasirašyta 13,9 mln. litų gyvybės draudimo įmokų.
Pinigai. BFL nuotr.
Pinigai. BFL nuotr. / BFL nuotr.

„Spartų bendrovės pelno augimą lėmė tiek sėkminga investicinė veikla, tiek ir mūsų aktyvios pastangos pritaikyti gyvybės draudimo paslaugas prie individualių žmogaus poreikių ir būti kuo arčiau gyventojų visuose šalies miestuose. Plečiame kvalifikuotų draudimo tarpininkų tinklą, kad ne tik didžiųjų, bet ir mažesnių miestų gyventojams mūsų paslaugos būtų lengvai prieinamos“, – sakė „Bonum Publicum“ direktorė Rasa Vasilienė-Vasiliauskienė.

Pasak „Bonum Publicum“ direktorės, mažesniuosiuose šalies miestuose ir miesteliuose šiemet sudaryta 63 proc. bendrovės draudimo sutarčių. „Matome pozityvią tendenciją, jog savo ir savo šeimos finansiniu saugumu aktyviai rūpinasi ne tik didmiesčių, bet ir regionų gyventojai“, – sakė bendrovės vadovė.

Per tris šių metų ketvirčius, palyginti su praėjusiais metais, labiausiai – net 30 proc. – didėjo sudaromų Universalaus gyvybės draudimo su garantuotomis palūkanomis sutarčių skaičius.

Populiariausias išlieka investicinis gyvybės draudimas, kuris sudaro 76 proc. nuo visų bendrovėje galiojančių draudimo sutarčių (2013 m. tuo pačiu laikotarpiu jų dalis siekė 79 proc.). Tačiau per tris šių metų ketvirčius, palyginti su praėjusiais metais, labiausiai – net 30 proc. – didėjo sudaromų Universalaus gyvybės draudimo su garantuotomis palūkanomis sutarčių skaičius: jų dalis buvo 21 proc. nuo visų sudarytų draudimo sutarčių (2013 m. tą patį laikotarpį ši dalis siekė 14 proc.). Šis produktas klientams patrauklus ne tik savo lankstumu, galimybe viena sutartimi tiek kaupti pinigus, tiek apdrausti visus šeimos narius, bet ir tuo, kad kaupiamam kapitalui garantuojamos 2 proc. metinės palūkanos.

100 proc. gyvybės draudimo bendrovės „Bonum Publicum“ akcijų valdo AB Šiaulių bankas. Bendrovės prisiimamos draudimo rizikos yra perdraudžiamos vienoje didžiausių pasaulyje perdraudimo bendrovių „SCOR Global Life SE“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius