Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Canada Goose“ nuo kitų metų nebepirks kailių ir nebegamins gaminių su kailiu

„Canada Goose Holdings“, garsi šiltų viršutinių drabužių gamintoja, pranešė apie ketinimus visiškai atsisakyti kailių ir nustoti juos pirkti iki 2021 metų pabaigos, o gaminius su kaliu nustoti gaminti ne vėliau kaip iki 2022 metų pabaigos.
Apsilankymas fermoje
Apsilankymas fermoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mūsų dėmesys visada buvo skiriamas į gaminius, kurie užtikrina išskirtinę kokybę ir apsaugines funkcijas, bei į klientų poreikių patenkinimą, o planuojamas pokytis transformuos šių užduočių realizavimą“, – pareiškė „Canada Goose“ generalinis direktorius Danis Reissas.

Šių metų pradžioje bendrovė išleido naują, tvaresnę „Standard Expedition Parka“ seriją ir lengvas pūkines striukes „Cypress“ ir „Crofton“.

Mažmenininkės teigimu, gaminant jos „parka“ stiliaus striukes jau išskiriama 30 proc. mažiau anglies dvideginio ir sunaudojama 65 proc. mažiau vandens.

Savo ruožtu naujosios pūkinės striukės yra pagamintos iš perdirbto nailono.

2019 metais „Canada Goose“ pranešė apie planus išmetamo anglies dioksido kiekį galiausiai sumažinti iki nulio, o dabartinį lygį sumažinti daugiau nei 80 proc. iki 2025 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius