Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Čili Pizza“ pasiūlė „drive-in“ paslaugą

Bendrovės „Čili Holdings“ valdomas vienas iš didžiausių Lietuvoje restoranų tinklų „Čili Pizza“ Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje pristato naują paslaugą – maistą užsakyti bei atsiimti galima neišlipus iš automobilio („drive-in“), rašoma pranešime spaudai.
Čili Drive in
Čili Drive in / „Čili Pizza“ nuotr.

„Prie restoranų nusprendėme atidaryti maisto atsiėmimo iš automobilio vietas. Mes nuolat galvojame apie naujovių diegimą, apie naujas galimybes, kurias galime pasiūlyti savo klientams“, – sako G.Karosaitė.

„Čili Drive-in“ paslauga pasinaudoti itin paprasta – paskambinus į norimą restoraną arba užsisakius internetu www.cili.lt, pakaks informuoti personalą, kad užsakymą ketinama atsiimti „drive-in“ būdu. Maistas nuo užsakymo pateikimo pagaminamas per 15 minučių. Atvykus į specialiai prie restoranų rezervuotą vietą, pažymėtą specialiu ženklu „Čili Drive-in“, darbuotojai užsakymą perduos per automobilio langą. Klientams nereikia išlipti iš savo transporto priemonės, o apmokėjimas taip pat įvykdomas pro atidarytą automobilio langą.

Pasak G.Karosaitės, „Čili Pizza“ tikslas – suteikti kiekvienam lankytojui galimybes mėgautis maistu, tad „Čili Pizza“ visi klientai laukiami ir atsinaujinusiose, jaukiose lauko terasose su šildytuvais bei uždangomis nuo vėjo, taip pat gali užsukti į restorano vidų atsiimti savo užsakymo išsinešimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius