Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Circle K“ pasiūlymu susiviliojęs vairuotojas pasijuto apgautas – dingo papildomos plovimo minutės

„Circle K“ plovyklos paslaugomis Druskininkuose naudojęsis klientas teigia buvęs apgautas – nusipirkęs iki rugpjūčio galiojančių plovimo kortelių, jis netrukus pastebėjo, kad plovimo laikas buvo sutrumpintas. Bendrovė teigia, kad tokie pakeitimai planuoti jau seniai, o plovimo kokybė nuo to nenukenčia.
„Circle K“ degalinė
„Circle K“ degalinė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Circle K“ automobilių plovyklos pasiūlymu sutaupyti susiviliojęs skaitytojas Nedas sako buvęs apgautas.

Bendrovė automobilius plaunantiems klientams siūlo įsigyti specialių kortelių, kurios leidžia sutaupyti. Pasiūlymu rudenį susidomėjęs vyriškis iš pradžių įsigijo 16-kos plovimų kortelę už 99 eurus, o prieš naujus metus – dar dvi tokias pačias korteles, kadangi „Circle K“ tuo metu pritaikė akciją ir pardavinėjo jas su 61 proc. nuolaida.

Tad iš viso vyras iki liepos 31 d. užsitikrino 48 bet kokio tipo plovimus už maždaug 170 eurų. Šiuo metu brangiausias automobilio plovimas kainuoja 16,99 euro, tad Nedo kortelės jam galėjo sutaupyti iki 640 eurų.

Skaitytojo nuotr./„Circle K“ kortelė
Skaitytojo nuotr./„Circle K“ kortelė

Jis pradėjęs korteles naudoti Druskininkuose esančioje plovykloje buvo patenkintas paslauga, tačiau sausį teigia pastebėjęs vieną dalyką – buvo pakeistos plovimo programos, o plovimo laikas sutrumpėjo, anot jo, nuo 15 iki 9 minučių.

Vyrui tai nepatiko – pirkdamas korteles jis tikėjosi, kad visą pasiūlymo galiojimo laiką jis gaus tokią pačią paslaugą.

„Kai pabrango elektra gruodį, tai sausio mėnesį ėmė ir sutrumpėjo plovimo programa nuo 15 min. iki 9 min. Pirkau vieną prekę, dabar gaunu kitą, mažesnę už tą pačią kainą? Taupo klientų sąskaita?“ – retoriškai klausė jis.

„Pirkau dešrą, o gavau tik pusę dešros“, – vaizdingai lygino vyras.

Nedas pradėjo susirašinėti su plovyklos darbuotojais, tačiau sulaukė atsakymo, kad plovimo programos sutrumpinimas plovimo kokybei neatsiliepia.

„Plovimo kokybė išliko nepakitusi. Esame daug kartų atlikę bandymus, kad būtų užtikrinta ta pati plovimo kokybė“, – rašyta laiške.

Toks argumentas vyro neįtikino.

„Jie rašo, kad plovimo kokybė nenukentėjo – kaip nenukentėjo, jeigu du kartus aukštu slėgiu plovė, o dabar plauna tik vieną kartą. Kaip nepasikeitė kokybė“, – piktinosi jis.

Dalis Nedo turimų plovimų jau išnaudoti, tačiau didžioji dalis dar liko. Visos įsigytos kortelės galioja iki liepos 31 d. Vairuotojas jas pirko paskaičiavęs, kad iki to laiko spės visus plovimus išnaudoti ir dar sutaupyti.

Įmonės atstovai: nauja programa plauna taip pat gerai

Kaip 15min komentavo „Circle K Lietuva“ rinkos vystymo direktorius Renatas Alekna, „Circle K“ Druskininkuose esanti automobilių plovykla yra viena iš kelių Lietuvoje, kurioje dėl techninių priežasčių ilgą laiką nebuvo galimybės atnaujinti plovimo programų. Tai pavyko įgyvendinti 2022 m. rudenį.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Circle K“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Circle K“

Kitose tokie pokyčiai buvo įvesti anksčiau.

„Pastaruosius trejus metus „Circle K“ automatinėse automobilių plovyklose siūloma Premium programos plovimo trukmė buvo apie 12 min. Dabar Premium programos plovimo trukmė yra nuo 9 iki 11 min., ji svyruoja priklausomai nuo automobilio dydžio. Prieš nusprendžiant atlikti šį pokytį, daug kartų atlikome bandymus, siekdami užtikrinti, kad plovimo kokybė išliktų ta pati, efektyviau išnaudojant plovimui skirtą laiką“, – aiškino bendrovės atstovas.

Jis taip pat pažadėjo, kad šią savaitę bendrovės komanda papildomai patikrins nustatymus Druskininkuose esančioje „Circle K“ automobilių plovykloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius