Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Civinity“ su partneriu įsigijo „Inservis“ grupę

Ketvirtadienį baigtas įsigijimo sandoris, pagal kurį vienos didžiausių statinių priežiūros ir inžinerinių sprendimų grupės Baltijos šalyse „Civinity“ per kartu su strateginiu partneriu valdomą įmonę „SPV-31“ iš turto valdymo grupės „Invaldos INVL” įsigijo 100 proc. bendrovių „Inservis“, „Priemiestis“, „Jurita“ ir SIA „Inservis“ akcijų už bendrą 7,231 mln. eurų kainą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Verslas

Sandoryje grupei atstovavo teisinis partneris „TGS Baltic“, o „Luminor“ bankas suteikė 4,9 mln. finansavimą, 5 metų laikotarpiui.

„Inservis“ įmonių grupė veiklą vykdo Lietuvoje ir Latvijoje, prižiūrimas negyvenamų patalpų plotas viršija 2,4 mln. kvadratinių metrų, o prižiūrimas gyvenamųjų patalpų plotas yra arti 0,74 mln. kvadratinių metrų. Įsigytos įmonės teikia daugiafunkcinių pastatų bei daugiabučių administravimo, inžinerinių sistemų ir teritorijų priežiūros bei kitas pastatų valdymo paslaugas.

„Civinity“ įmonių grupės prižiūrimų pastatų plotas Vilniaus mieste po šio sandorio išaugs 50 procentų. Šis sandoris leis „Civinity“ grupei leis išplėsti įmonės veikimo teritoriją ir profesionalių valymo paslaugų veiklą. Pastatus prižiūrinčios įmonės ir toliau veiks dviem skirtingais pavadinimais: „Inservis“ ir „Civinity“ grupės įmonių vardais.

„Inservis“ grupės apyvarta 2021 m. sudarė 9,11 mln. eurų, praėjusių metų pabaigos duomenimis joje dirbo 320 darbuotojų.

„Civinity“ ir „Inservis“ grupės įmonės, vykdančios daugiafunkcinių pastatų ir daugiabučių administravimo veiklą Baltijos šalyse ir Jungtinėje Karalystėje, kartu ieškos sinergijos, komandų bendradarbiavimo bei didesnio efektyvumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius