Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

D.Liulys: „Pigu.lt“ 2025 metais ketina pasiekti 1 mlrd. eurų apyvartą

Prekybos centras internete „Pigu.lt“ 2025 metais ketina pasiekti 1 mlrd. eurų apyvartą, žada įmonės generalinis direktorius Dainius Liulys.
Pigu.lt internetinis puslapis
Pigu.lt internetinis puslapis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Mūsų kompanijos apyvarta šiais metais bus apie 300 mln. eurų. 2025 metais mūsų kompanijos apyvarta bus 1 mlrd. eurų, tai yra toks potencialas“, – interviu portalui delfi.lt teigė jis.

„Taip, mes matome, kaip prie šio tikslo ateiti, ir tai planuojame padaryti vien tik organinio augimo būdu, be jokių papildomų įsigijimų“, – pridūrė D.Liulys.

Pasak jo, elektroninė prekyba Lietuvoje ir toliau augs apie 15 proc. kasmet, o „Pigu.lt“ planuoja augti ne mažiau negu 30 proc. kasmet.

BNS yra rašęs, kad šį birželį privataus kapitalo investuotoja „Mid Europa Partners“ („Mid Europa“) baigė „Pigu“ ir Estijos bendrovės „Hobby Hall Group“ (HHG) akcijų įsigijimo procesą.

„Pigu“ 2019-2020 finansiniais metais, kurie prasideda balandį ir baigiasi kitų metų kovą, patyrė 241 tūkst. eurų konsoliduoto grynojo nuostolio – bemaž penkis kartus mažiau nei ankstesniais metais (1,146 mln. eurų), jos pajamos išaugo 10,5 proc. iki 112,389 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius