-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbą SBA grupėje pradeda V.Paulauskis ir J.Grišina

SBA grupės Organizacijos vystymo direktore tapo Jelena Grišina, iki šiol vadovavusi bendrovei „SBA Competence and Service Center“ (SBA CSC). Naujuoju SBA CSC vadovu paskirtas Vaidas Paulauskis, iki šiol vadovavęs SBA informacinių technologijų padaliniui. Jelena Grišina paskirta ir SBA CSC valdybos nare, rašoma pranešime žiniasklaidai.
SBA Grupė
SBA Grupė / SBA nuotr.
Temos: 2 Verslas SBA

„Šių dviejų talentingų žmonių paskyrimas į naujas pareigas yra dar vienas vidinės karjeros SBA grupėje pavyzdys. Vertindami iniciatyvius ir nuolat tobulėjančius profesionalus jiems suteikiame daugiau atsakomybės. Jelena ir Vaidas savo darbais iki šiol užimtose pareigose įrodė, kad puikiai geba sutelkti komandas, sėkmingai valdyti didelius projektus ir sudėtingus procesus. Tikimės, kad jų energija bei kompetencija padės organizacijai toliau augti ir stiprinti pozicijas Lietuvoje bei už jos ribų,“ – sako SBA viceprezidentė Jolanta Grašienė.

SBA grupės Organizacijos vystymo direktorės atsakomybių sritis – formuoti ir įgyvendinti Grupės strategines iniciatyvas, susijusias su kultūros ir valdymo transformacijomis bei nukreiptas į lyderystės įgūdžių ir darbuotojų patirties gerinimą. Visos šios iniciatyvos Grupei padės pasiekti užsibrėžtų verslo ambicijų.

Asmeninio archyvo nuotr./Jelena Grišina
Asmeninio archyvo nuotr./Jelena Grišina

„Pagrindiniai mano ir komandos tikslai – iššūkius šiuo metu įkaitusioje darbo rinkoje paversti galimybėmis ir sustiprinti organizacijos gerąsias praktikas. Siekiame per visas grupės įmones sukurti ekosistemą, leidžiančią pastebėti talentus ir ugdyti juos ne tik kaip savo srities profesionalus, bet ir kaip visapusiškas asmenybes. Stiprindami grupės kultūrą siekiame ne tik pritraukti geriausius talentus iš išorės, bet ir juos išlaikyti, įgalindami kurti, imtis įdomių iššūkių bei netradicinių idėjų įgyvendinimo. Kartu daug dėmesio skirsime pasiruošti ateities kompetencijų poreikiui,“ – sako J.Grišina.

SBA Organizacijos vystymo vadovė yra sukaupusi daugiau nei 15 metų patirtį finansų sektoriuje, 10 metų vadovavo organizacijų veiklos pokyčių projektams pagal LEAN, Six-Sigma, TOC ir kitas metodikas. Buvo atsakinga už DNB banko (dabar „Luminor“) perkėlimą į naują būstinę bei darbo principų, kultūros bei kitų organizacinių pokyčių įgyvendinimą.

Iki šiol 3 metus SBA informacinių technologijų padaliniui vadovavęs V.Paulauskis imasi platesnių atsakomybių – vadovaus bendrovei „SBA Competence and Service Center“, kuri teikia IT, procesų skaitmenizavimo, pirkimų, apskaitos, personalo administravimo paslaugas visoms SBA grupės įmonėms.

SBA nuotr./Vaidas Paulauskis
SBA nuotr./Vaidas Paulauskis

„Globalios konkurencijos akivaizdoje prioritetu išliks paslaugų Grupės įmonėms skaitmenizavimas ir automatizavimas. Centralizuotai diegdami inovacijas padedame verslams pasiekti sinergijų, įdarbinti duomenis ir su mažesniais resursais dirbti efektyviau bei pasiekti daugiau. SBA CSC aptarnaujamų funkcijų kiekis nuolat auga, o centralizuojamų procesų apimtys tik didės – tiek augant visai SBA grupei, tiek didinant ekspertinių kompetencijų dalį savo paslaugų pakete. Asmeniškai daug dėmesio skirsiu žmonėms ir procesams. Mano tikslas – efektyvi, aiškią ateities viziją turinti Kompetencijų ir paslaugų centro veikla“ – sako naujasis „SBA Competence and Service Center“ vadovas V.Paulauskis.

V.Paulauskis sukaupęs 15 metų patirtį IT srityje. Jis 8 metus užėmė įvairias vadovaujančias pareigas „Barclay‘s“ Operacijų centre Lietuvoje, trejus metus buvo IT paslaugų skyriaus operacijų vadovu.

SBA grupė yra viena didžiausių lietuviško kapitalo verslo grupių. Ją sudaro daugiau kaip 30 įmonių, veikiančių nekilnojamojo turto, baldų gamybos, tekstilės gamybos ir investicijų valdymo srityse. Grupės įmonėse Lietuvoje ir Baltarusijoje dirba apie 5 500 žmonių. Konsoliduoti pardavimai 2020 m. siekė 342,5 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius