Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje – „Lidl“ ir „Aldi“ parduotuvių klestėjimo metas

Vokietijos mažmeninės prekybos tinklo „Aldi“ padalinys Didžiojoje Britanijoje paskelbė apie planus plėsti savo veiklą Jungtinėje Karalystėje, nepaisant britų planų išstoti iš Europos Sąjungos.
Prekybos tinklo „Lidl“ logotipas
Prekybos tinklo „Lidl“ logotipas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Mažų kainų parduotuvių tinklas skelbia, kad Britanijoje paklausa tik auga. Todėl „Aldi UK“ pranešė, kad į tinklo plėtrą per ateinančius trejus metus bus investuota 300 mln. svarų sterlingų (346 mln. Eur).

„JK sprendimas išstoti iš ES neturi įtakos būsimiems kapitalo išlaidų planams, – teigiama bendrovės pranešime, išplatintame kartu su įmonės veiklos rezultatais. – Grupė ketina ir toliau gausiai investuoti į savo veiklos JK plėtrą.“

„Aldi UK“ ketina ateinančiais metais suremontuoti per šimtą esamų parduotuvių ir atidaryti 70 naujų. Bendrovė turi ilgalaikį planą savo parduotuvių skaičių JK iki 2020 metų padidinti iki tūkstančio.

„Aldi UK“ pardavimai pernai padidėjo 12 proc. iki 7,7 mlrd. svarų sterlingų, o per vos trejus metus apyvarta padvigubėjo.

Pastaraisiais metais „Aldi“ ir jos konkurentė „Lidl“ tiesiog klesti Britanijoje ir atkovoja dalį rinkos iš tradicinių prekybos tinklų, kaip „Asda“, „Morrison“, „Sainsbury's“ ir „Tesco“, nes žmonės siekia taupyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius