Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Disneyland“ ir Kalifornijos pramogų parkai siekia vėl atnaujinti veiklą

„Disneyland“, „Universal Studios“ ir kiti pramogų parkai paragino Kalifornijos sveikatos priežiūros institucijas nustatyti sveikatos apsaugos kriterijus, kad parkai galėtų vėl atsidaryti, perspėdami, kad kitu atveju gali nelikti dešimčių tūkstančių darbo vietų.
„Disneyland“
„Disneyland“ / 123rf.com

Praėjus šešiems mėnesiams nuo akimirkos, kai maždaug 30 pramogų parkų užsidarė „savanoriškai, reaguodami į COVID“, Kalifornijos parkų ir atrakcionų asociacija pranešė parengusi patikimas priemones lankytojams ir darbuotojams apsaugoti, tačiau „nebuvo gauta“ valstybės nurodymų.

„Kalifornijos pramogų parkai ragina gubernatorių nedelsiant paskelbti pramogų parkų veiklos gaires, kad šios gyvybiškai svarbios bendruomenių pramogos galėtų vėl atverti duris“, – naujienų agentūrai AFP atsiųstame pranešime teigė vykdančioji direktorė Erin Guerrero.

E.Guerrero perspėjo, kad jau prarasta „šimtai milijonų mokesčių pajamų“, o daugelis netoliese buvusių vietos įmonių buvo visam laikui uždarytos.

„Disneyland” parkas Anahaime, į pietus nuo Los Andželo, planavo vėl atidaryti liepos 17 dieną, tačiau pakeitė planus, negavęs pareigūnų leidimo.

Kasmet pritraukiantis milijonus turistų, „Disneyland” yra antras pagal lankomumą pasaulyje pramogų parkas po „Disney World“ Floridoje, kuris buvo sėkmingai atidarytas.

„Kaip rodo daugybė atvirų pramogų parkų JAV ir visame pasaulyje, apsilankymai parkuose nebeatrodys taip pat, kaip prieš COVID, tačiau Kalifornijos pramogų parkai yra pasirengę atsakingai atsidaryti dar kartą“, – pažymėjo E.Guerrero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius