-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G-Spot“ aidai: „Uber“ vairuotojas naktį Radzevičių dukrą mokė dorovės ir išlaipino iš automobilio

„Uber“ vairuotojai teikia ne tik pavežėjimo, bet ir dorovės policijos paslaugas. Vytaro ir Laisvės Radzevičių dukra Augustė Gittins buvo išlaipinta iš automobilio už tai, kad jai patinka pasaulyje nuskambėjusi Vilniaus „G-Spot“ reklama. Ir tai įvyko pirmą valandą nakties neapšviestoje gatvėje Naujojoje Vilnioje, įrašu socialiniame tinkle pasidalijo mergina. „Uber“ sentimentalumu netrykšta – „seka vidinius kokybės procesus“, kad situacija nepasikartotų.
Augustės Radzevičiūtės ir Neilo Gittinso vestuvės
Augustė Gittins ir Neilas Gittinsas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ar gali vidury nakties būti išlaipinta iš „Uber’io“ mašinos neapšviestoje S.Batoro gatvės dalyje vidury niekur dėl to, kad tau patinka Vilniaus G-spot reklama? Tikrai taip!“, – savo nuostabos ir pasipiktinimo neslėpė A.Gittins socialiniame tinkle „Facebook“.

Ji pasidalino istorija, kad grįždama namo viena, dar turėjo išklausyti „Uber“ vairuotojo dorovinius pamokymus.

„Teko išklausyti paskaitą apie tai, kad dabar visos tyros mergaitės pagooglins, kas yra G-spot ir pasileis laukais. Kad seksu Lietuvoje užsiima tik 20–35 metų žmonės ir kitoms amžiaus grupėms apie tai kalbėti yra nepadoru. Tuo metu du kartus buvau prašiusi tęsti kelionę tylomis.

Bet tuomet sekė tolimesnė kalba apie lietuves pasileidėles, kurios išteka už užsieniečių. Prisigimdo kažkokių sumiksuotų vaikų ir naikina tautą. Užaugau Lietuvoje ryža, esu pakanti įžeidinėjimams. Bet tik ne tada, kai tai paliečia mano šeimą. Aš esu ištekėjusi už užsieniečio. Ir auginu nuostabiausią sumiksuotą sūnų pasaulyje“, – širdo A.Gittins.

Jos teigimu, vairuotojas toliau dėstė savo moralines nuostatas, kol galiausiai apskritai atsisakė merginą vežti.

„Jis atsakė, kad yra ne taksistas, o veža mane iš taško A iki taško B. Yra pavėžėtojas. Kuris, kaip pats sako, yra užaugęs Vakaruose ir gyvenęs Italijoje, o mes čia visi nuo žagrės nulipę. Ir išvis, jei jis nebenori manęs vežti, gali čia pat imti ir sustoti. Gerai, sakau, stokite. Iš mašinos buvau išlydėta su mintimi, kad nesuprantu jumoro. Pataisiau jį, kad reikia sakyti humoras. Nuvažiavo. 1 val nakties pirmą kartą šiais metais pajutau jau rudeninį vėją, laukdama kol mano neaiškus vyras iš ūkų pasiims savo vadalą žmoną“, – stebėjosi A.Gittins.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Uber“
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Uber“

Mergina patikino, kad nebesinaudos „Uber“ paslaugomis, o tokį paslaugų vairuotoją įvertino viena žvaigždute iš penkių, apie jo elgesį pranešė kompanijai.

Lakoniški „Uber“ atsakymai

„Uber“ kompanija apskritai nepasivargino atsakyti merginai socialiniame tinkle, nors tiek ji, tiek ir komentatoriai kelis kartus pažymėjo šią kompaniją.

Į „Uber“ kreipėsi ir 15min – per dieną pavyko gauti kelių sakinių komentarą iš Švedijos.

„Uber“ programėle besinaudojančių pakeleivių ir partnerių-vairuotojų saugumas yra svarbiausias mūsų prioritetas. Vairuotojai privalo laikytis griežtų platformos politikos taisyklių, o pakeleiviai gali vertinti kiekvieną kelionę ir siųsti atsiliepimus, kuriuos vėliau peržiūri ir įvertina klientų aptarnavimo centro komanda. Gavę pakeleivių nusiskundimus dėl partnerių-vairuotojų, visada sekame vidiniais kokybės procesais siekdami užtikrinti, kad tokio tipo situacija ateityje nepasikartotų“, – tokį komentarą 15min atsiuntė „Uber“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Uber“ automobiliai
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Uber“ automobiliai

Prie A.Gittins įrašo užvirė diskusija, kad netgi tie vairuotojai, apie kurių elgesį jau buvo pranešta, toliau dirba bendrovėje.

Į diskusiją įsitraukė žvaigždės

Socialinio tinklo „Facebook“ komentaruose prie šio pranešimo užvirė ugninga diskusija, į kurią įsitraukė netgi Lietuvos žvaigždės.

Dainininkas Vaidotas Baumila siūlė būtinai pranešti apie tokį vairuotoją, kad daugiau jis nevažinėtų.

Jis taip pat piktinosi nuline „Uber“ reakcija socialiniame tinkle.

Keliautojas, žurnalistas ir prodiuseris Martynas Starkus patikino, kad su tuo pačiu vairuotoju Andriumi, vairuojančiu „Alfa Romeo“ automobilį, jam jau yra tekę važiuoti.

„Panašu, esu su juo važiavęs. Irgi sakė, kad Italijoj gyvenęs. „Alfa Romeo“, viską ten. Įsimintinas. Bet apie futbolą tik kalbėjom. Ant anglų ir Liverpulio nevarė, tai kaip ir nebuvo pagrindo konfliktui. Dar vaikams po čiupačiupą („Chupa Chups“) davė. Koks keistas tas margas, it genelis, pasaulis“, – dėstė M.Starkus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Starkus
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Starkus

Taip pat kelios merginos dalinosi panašiomis istorijomis.

„Važiavau ir aš su šituo sutvėrimu lygiai prieš metus, kalbos buvo identiškos. Pranešiau „Uber’iui“, atsiprašė, bet akivaizdu, kad išvadų apie savo „pavėžėtoją“ nepasidarė. O gaila“, – skundėsi Milda.

„Važiavau su šituo kažkur prieš pusantrų metų, vapėjo nesąmones, kaip jam reikia užsidirbti pinigų, nes lietuvės užsispaudusios ir sekso kitaip negausi. Buvo tikrai šlykštu ir nejauku. Reportinau iškart, atsiprašė, bet panašu, kad ir toliau sėkmingai važinėja. „Uber’iu“ nuo to karto nebesinaudoju“, – dėstė komentaruose Inga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius