-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gazprom“ tarptautinėje rinkoje pasiskolino 2 mlrd. dolerių

Rusijos dujų gigantas „Gazprom“ tarptautinėje kapitalo rinkoje pardavė 10 metų trukmės 2 mlrd. JAV dolerių dydžio obligacijų emisiją už 3,25 proc. metų palūkanų.
„Gazprom“
„Gazprom“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gazprom

Orientacinis pajamingumas nuo pradinio 3,625 proc. buvo sumažintas iki 3,25-3,3 procento. Obligacijų paklausa investuotojų paraiškose viršijo 5,5 mlrd. JAV dolerių.

Emisija praėjusią savaitę investuotojams buvo pristatyta Bostone, Niujorke ir Londone, o jos platinimą organizavo „JP Morgan“, „UniCredit“ ir „Gazprombank“.

Rusijos dujų gigantas pastarąjį kartą tarptautinėje rinkoje skolinosi pernai vasarį – išplatino 1,25 mlrd. JAV dolerių dydžio septynerių metų trukmės obligacijų emisiją už 5,15 proc. metų palūkanų.

„Gazprom“ bene aktyviausiai iš Rusijos bendrovių skolinasi tarptautinėje rinkoje, o tokia didelė jam pertrauka sietina tik praėjusių metų pabaigoje išspręstu beveik 3 mlrd. JAV dolerių vertės konfliktu su Ukrainos „Naftogaz“, kuris per teismus Europoje siekė „Gazprom“ aktyvų užsienyje arešto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius