Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausi nusipelno geriausio: „Audi“ rakteliai – dar devyniems „Lidl“ parduotuvių vadovams

Prekybos tinklas „Lidl“ birželio 2 d. švenčia dvejų metų veiklos Lietuvoje sukaktį. Gimtadienio renginių ciklą įmonė pradėjo pasveikindama kolegas, kurie kasdien rūpinasi, kad pirkėjai į „Lidl“ norėtų sugrįžti vėl ir vėl – devynių parduotuvių vadovams įteikti „Audi A3“ tarnybinių automobilių rakteliai. Tai atlygis už sėkmingai įveiktą darbuotojų ugdymo projektą „Parduotuvės vadovų iššūkis“.
„Lild“ parduotuvių vadovams įteikė naujas „Audi“
„Lild“ parduotuvių vadovams įteikė naujas „Audi“ / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Projekto rezultatai birželio 1 d. pristatyti „Lidl Lietuva“ logistikos centre Kauno rajone vykusiame renginyje.

„Kuo didesnis iššūkis, tuo didesnis pasitenkinimas jį įveikus. Dirbate vienoje geriausių įmonių Europoje, o geriausi nusipelno geriausio“, – įteikdamas automobilių raktelius, į „Lidl“ darbuotojus kreipėsi „Lidl Lietuva“ vykdomasis direktorius Maciejus Urbanskis.

Kolektyvu džiaugėsi ir UAB „Lidl Lietuva“ pardavimų vadovė Eglė Libonė, palinkėjusi parduotuvių vadovams vesti savas komandas į didžiausias profesionalumo aukštumas.

„Tikiuosi, automobiliai gerai riedės“, – kalbą, palydėtą garsiais plojimais, šmaikščiai užbaigė Eglė.

Įteikti 9 „Audi A3“ automobiliai

Per kelis mėnesius įvairias lyderystės, komandos formavimo bei ugdymo ir kitas užduotis sėkmingai įvykdžiusiems devyniems bendrovės darbuotojams, kurie vadovauja „Lidl“ parduotuvėms Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Marijampolėje, Kėdainiuose, Alytuje, Utenoje bei Mažeikiuose, penktadienį iškilmingai perduoti tarnybiniai „Audi A3“ automobiliai. Parduotuvių vadovai galės jais naudotis tiek darbo, tiek asmeninėms reikmėms. Įmonė padengs automobilio priežiūros, remonto, draudimo ir degalų išlaidas.

Parduotuvių vadovai galės jais naudotis tiek darbo, tiek asmeninėms reikmėms. Įmonė padengs automobilio priežiūros, remonto, draudimo ir degalų išlaidas.

„Toks įmonės paskatinimas išties motyvuoja. Vien jau dėl to, kad gavęs tarnybinę mašiną, sutaupai. Juk apmokami net degalai, o vien už juos per mėnesį tekdavo pakloti apie 100 eurų iš savos kišenės. O kur dar nuosavo automobilio aptarnavimo išlaidos“, – džiaugėsi vienai iš trijų Šiaulių „Lidl“ parduotuvių vadovaujanti trisdešimtmetė Jurgita Dabulskytė.

Iki šiol ji vairavo „Ford Focus“, kuris šiuo metu ėmė rodyti kaprizus. Tad „Lidl“ darbuotoja sprendžia dilemą, verta jį taisyti ar ne. Juk kieme stovės naujutėlaitė „Audi“.

„Audi“ yra „Audi“. Keturi žiedai. Būsime tikri žiedų valdovai“, – dovaną įvertino Jurgita.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Jurgita Dabulskytė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Jurgita Dabulskytė

Prieš pradėdama darbą „Lidl Lietuva“ ji šešerius metus gyveno Londone.

„Grįžau į Lietuvą. Pradėjau ieškotis darbo arčiau gimtųjų Šiaulių. Tuomet pasitaikė galimybė įsidarbinti „Lidl“, tad ir pasinaudojau ja. Visuomet rinkčiausi tik tarptautinę bendrovę, nes joje – visai kitoks vadovavimo mentalitetas, požiūris į darbuotoją. Tai buvo visiškai naujas posūkis mano karjeroje – iki tol dirbau nekilnojamojo turto srityje. Džiugu, kad „Lidl“ priėmė net ir neturint patirties – įmonei svarbiausias darbuotojo augimas“, – teigė J.Dabulskytė.

Sugrąžino iš emigracijos ne vieną

„Audi“ raktelius penktadienį atsiėmė ir naujausios Šiaulių „Lidl“ parduotuvės vadovė 32-ejų metų Ernesta Jankauskienė. Prieš įsidarbindama „Lidl“ Anglijoje ji išgyveno 10 metų.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Ernesta Jankauskienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Ernesta Jankauskienė

„Iki tol dirbau produkcijos vadove, su prekyba nebuvau susijusi. Tad darbas „Lidl“ man – puikus iššūkis. Žvelgiant iš klientų pozicijų, Lietuvoje vyrauja didesnė tvarka, geresnis prekių išdėstymas nei Anglijoje. O ir grąžinti prekes lietuviai ryžtasi dažniau nei anglai“, – palygino Ernesta.

Iki šiol ji vairavo „Audi A4“. Pardavė ją prieš keletą mėnesių. Pardavusi įsigijo BMW, nes tokios dovanos, kokios sulaukė pirmąją vasaros dieną iš „Lidl“, nesitikėjo. BMW bus perleistas vyrui.

Marijampolės „Lidl“ parduotuvei vadovaujantis 36-erių metų Tadas Pečiulis atskleidė, kad būtent „Lidl“ paskatino jį sugrįžti į Lietuvą – iki tol vyras 12 metų gyveno Airijoje ir jautė namų ilgesį.

„Man patiko „Lidl“ filosofija, kiek ši įmonė investuoja į darbuotoją. Pats darbo pobūdis puikus – nemėgstu monotonijos, o dirbant „Lidl“ jos niekada nebūna. Iššūkiai kiekvieną dieną ir vis nauji. Kai sužinojau, kad „Lidl“ ateina į Lietuvą, sistemingai ėmiau siekti pozicijos šioje įmonėje. Tai garantuotas darbdavys, puiki reputacija užsienyje“, – prisipažino T.Pečiulis, patikinęs, kad lietuvis klientas nuo airio kiek skiriasi – yra įnoringesnis.

„Audi A3“ pakeis iki tol Tado vairuotą „Volkswagen“, kurį jis žada parduoti.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Tadas Pečiulis
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Tadas Pečiulis

Vienas geriausių darbdavių Lietuvoje

Prekybos specialistų kvalifikacijos kėlimas šiuo etapu nesibaigia: parduotuvių vadovai ir toliau tobulinsis jiems skirtuose tęstiniuose ugdymo renginiuose.

„Didžiuojuosi visais mūsų parduotuvių vadovais. Tai žmonės, kurie entuziastingai priėmė jiems mestus iššūkius, sparčiai tobulėjo ir yra pasiryžę kasdien siekti pačių geriausių rezultatų. Jie yra tikri lyderiai. Įteiktos dovanos tik parodo, kaip mes juos mylime ir gerbiame – darbuotojams tai bus brangus prisiminimas apie šią gražią dieną ir šią prasmingą programą. Mums svarbu, jog ir patys darbuotojai džiaugtųsi bei didžiuotųsi dirbdami mūsų bendrovėje“, – teigė „Lidl Lietuva“ vykdomasis direktorius M.Urbanskis.

Pirmasis projekto „Parduotuvės vadovų iššūkis“ etapas, kurio metu mokymus įveikė ir tarnybinius „Audi“ gavo 23 „Lidl“ parduotuvių vadovai, įvyko pernai. Kaip teigė Giedrė Rankauskaitė, „Lidl Lietuva“ personalo departamento mokymų skyriaus vadovė, abi projekto laidos pasirodė šauniai.

„Kokia stiprioji „Lidl“ parduotuvių vadovų savybė? Jie lyderiai. Energingi, imlūs informacijai. „Lidl“ suteikia galimybes jauniems žmonėms, o tai – išskirtinumas. Kaip darbuotojai įvertino „Audi A3“? Džiaugiasi, ypač žiemą veikiančiu nuotoliniu šildymu – paspaudi mygtuką ir automobilis šyla į jį net neįlipus“, – šyptelėjo G.Rankauskaitė.

„Lidl Lietuva“ parduotuvėse, logistikos centre bei administracijoje dirba apie 1 700 žmonių.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./„Lild“ parduotuvių vadovams įteikė naujas „Audi“
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./„Lild“ parduotuvių vadovams įteikė naujas „Audi“

Šiemet portalo „CV-Online“ surengtuose „TOP darbdavio 2017“ rinkimuose bendrovė „Lidl Lietuva“ pelnė 1-ąją vietą tarp visų dalyvavusių prekybos įmonių bei 2-ąją – pagrindinėje „TOP darbdavio“ kategorijoje.

Šiuo metu visoje Lietuvoje veikia 37 „Lidl“ parduotuvės, įsikūrusios Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje bei Plungėje. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius