Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausia vieta įsigyti sodo prekių: žinomiausi prekės ženklai, 15 tūkst. asortimentas ir 30 proc. mažesnės kainos

Ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio sodininkai tikina – atsinaujinti greta namų esančią erdvę tikrai niekada nėra per vėlu. Ypač kai tai galima padaryti nepakylant nuo sofos ir renkantis iš 15 tūkst. prekių, be to, ir už 30 proc. mažesnę kainą nei tradicinėse parduotuvėse. Kaip nepasimesti tokioje produkcijos gausoje, patarimais dalijasi internetinės parduotuvės „vidaXL“ atstovė Berta Vasiliauskaitė.
„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis
„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis / „Instagram“ nuotr.

Nuo aksesuarų iki šiltnamių

Sodo gaminių kategorija internetinėje parduotuvėje „vidaXL“ yra viena stipriausių ir didžiausių. Iš viso pirkėjai gali rinktis iš 15 tūkst. gaminių.

„Perkant „vidaXL“ tikrai rasite, ko jums reikia, nes turime begalę produkcijos - nuo skirtingų spalvų, iki medžiagų ir stilių. Taip pat siūlome aksesuarų, priemonių lauko baldams apsaugoti ir prižiūrėti, kad šie tinkamai tarnautų ilgiau. Kiekvieną sezoną stengiamės atnaujinti asortimentą vis įvairesniais produktais, kad pasiūlytume ką nors kitokio ir pritaikyto „vidaXL“ kliento poreikiams“, - tikino ekspertė.

Be lauko baldų, „vidaXL“ prekiauja ir įvairiais aksesuarais: šviestuvais, tvenkinių dekoravimo priemonėmis, tvoromis, gėlių apsauginiais gaminiais, lauko gėlių vazonais ir daugybe kitų.

Taip pat Lietuvoje pavasarį ir vasarą pastebimas aktyvesnis šiltnamių pirkimas.

„Siūlome ne tik šiltnamių, bet ir visus priedus, kokių tik klientui gali prireikti. Kartais žmonės net nustemba, kad parduodame tokius daiktus“, - sakė ji.

Be to, B.Vasiliauskaitė atskleidė, kad kai kurie lauko produktai gali būti net 30 proc. pigesni nei „tradicinėse“ vietinėse parduotuvėse.

„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis
„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis

Greita ir kokybiška

B.Vasiliauskaitė pasakojo, jog daugelį „vidaXL“ parduodamų produktų gamina pati įmonė arba glaudžiai bendradarbiauja su viso pasaulio gamyklomis.

„Be „vidaXL“ produkcijos, taip pat parduodame žinomų prekės ženklų, tokių kaip „Ubbink“, „Nature“, „Bestway“, „Madison“, „Velda“, „Intex“, „Tristar“, „Keter“, „ProPlus“ ir kt., gaminių. Visi produktai yra siunčiami iš „vidaXL“ sandėlių Nyderlanduose, todėl pristatymo laikas yra daug greitesnis nei kitoms įmonėms, kurios gabena iš ne Europos šalių“, - tikino ji.

„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis
„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis

Nors elektroninė prekyba tikrai nėra naujovė, B.Vasiliauskaitė pastebi, kad Lietuvoje „vidaXL“ klientai iki šiol dar nepasitiki savimi pirkdami internetu, taip pat nežino visų privalumų ir teisių. Pavyzdžiui, visi produktai gali būti grąžinti per 30 dienų nuo jų gavimo.

„Nors kitos įmonės gali imti mokestį už prekių grąžinimą, mes siūlome tai nemokamai, kaip ir pristatymą“, - patikino B.Vasiliauskaitė.

Be to, „vidaXL“ visiems gaminiams taiko 2 metų garantiją.

„Jei kas nors ne taip, visuomet stengiamės tai išspręsti kliento naudai“, - sakė B.Vasiliauskaitė.

Perkant sodo prekes internetu B.Vasiliauskaitė pataria visuomet patikrinti produkto garantiją ir, jei įmanoma, kitų vartotojų, kurie pirko tą patį ar panašų produktą, komentarus. Tiesa, Lietuvoje nėra taip populiaru palikti komentarus konkrečiam produktui, o kitose Europos šalyse tai yra savaime suprantama.

„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis
„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis

„vidaXL“ ragina klientus pasidalinti savo patirtimi internete ir taip pat paskelbti nuotraukas, kaip produktas atrodo. Dalindamiesi produktų nuotraukomis socialiniuose tinkluose, naudokite grotažymę #sharemevidaxl. Tada ir kiti žmonės iš Lietuvos pamatys, kaip atrodo produktas realybėje, ne tik nuotraukoje mūsų puslapyje“, - pataria ji.

Kaip nepasimesti pasiūloje?

Norint nepasimesti pasiūloje, ypač kai reikia rinktis iš 15 tūkst. prekių, B.Vasiliauskaitė rekomenduoja naudoti filtrus, norint pamatyti tik tam tikros medžiagos, dydžio, spalvos ar kainos produkciją. Tačiau, jei informacija nėra aiški, visada galima kreiptis į „vidaXL“.

„Visuomet galime paprašyti gamybos skyriaus atsakyti į klientų asmeninius klausimus“, - sakė ji.

B.Vasiliauskaitė ragina nebijoti ir pirkti sodo prekes internetu. Taip ne tik sutaupysite pinigų, bet ir laiko.

„Mūsų parduotuvėje galite matyti šimtus produktų ir juos atsirinkti pagal poreikius bei tai daryti neatsikėlus nuo sofos. Kam vaikščioti iš vienos parduotuvės į kitą, gaišti laiką automobilių spūstyse, jei tai galima pakeisti brangiu laiku su šeima“, - kalbėjo ji.

„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis
„Instagram“ nuotr./„vidaXL“ klientai dalinasi produktų nuotraukomis

Be to, perkant internetu visuomet sutaupysite, mat tokioms parduotuvėms nereikia tiek daug išlaidų išlaikant patalpas.

„Kuo toliau, tuo srautas „vidaXL“ internetinėje parduotuvėje labiau augo, nes klientai suprato, jog daug lengviau ir greičiau apsipirkti internetu nei tradicinėje parduotuvėje“, - teigė B.Vasiliauskaitė.

Galiausiai, tradicinėse parduotuvėse, norint apsisaugoti nuo COVID-19, reikės dėvėti kaukę, turėti su savimi pirštines. Tai, B.Vasiliauskaitės nuomone, nėra patogu, ypač kai parduotuvėje reikia praleisti kelias valandas renkantis produkciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius