Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Geronomika. „airBaltic“ pradėjo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą

Nuo šiandien Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ ima vykdyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą. Tai visiškai nauja oro bendrovės kryptis iš Vilniaus, iki šiol „airBaltic“ į Olandijos sostinę keleivius skraidino tik iš Rygos oro uosto.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.

Kompanijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad, „airBaltic“ duomenimis, pirmasis reisas sulaukė didelio susidomėjimo – į Amsterdamą šįryt išskrido 92 keleiviai, o tai beveik 77 proc. sėdimų vietų. Į šį miestą keleivius skraidina lėktuvas „Boeing 737-500“, kuriame telpa 120 keleivių.

Bendrovė „airBaltic“ tarp Vilniaus ir Amsterdamo skraidys 4 kartus per savaitę: pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.

Iš Vilniaus bus vykdomi rytiniai reisai (išvykimas iš Vilniaus oro uosto 6.55 val.) – patogūs keleiviams, skrendantiems jungiamaisiais skrydžiais iš Amsterdamo. Iš Rygos į Olandijos sostinę „airBaltic“ lėktuvai kyla kasdien 11.55 val. vietos laiku.

Po savaitės, sausio 11 dieną, „airBaltic“ atnaujina tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Romą. Į šį miestą oro bendrovė skraidys pirmadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Skrydžiai bus vykdomi taip pat „Boeing 737-500“ lėktuvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius