Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Giraitės ginkluotės gamykla“ nutraukė sutartį su amerikiečiais

„Giraitės ginkluotės gamykla“ nutraukė sutartį su vienu produkcijos pirkėjų – amerikiečių kompanija, o dėl sutarties nevykdymo teisybės ieškos teisme. Pirkėjas pagal sutartyje numatytas sąlygas nevykdė savo finansinių įsipareigojimų, tuo labai apsunkindamas gamyklos veiklos planavimą. Bendrovė reikalaus atlyginti patirtus nuostolius ir sumokėti netęsybas.
Šoviniai
Šoviniai / GGG nuotr.

Sutartis su pirkėju, sudaryta praėjusių metų rugsėjį, turėjo užtikrinti pagrindinę „Giraitės ginkluotės gamyklos” gamybos apimtį ir pardavimus 2014 metais. Pagal sutarties reikalavimus, pirkėjas pradėjo nevykdyti savo sutartinių įsipareigojimų.

„Giraitės ginkluotės gamykla“ įvertino susidariusią situaciją su teisininkais, parengė pretenziją dėl sutarties nevykdymo ir pateikė ją pirkėjui, tačiau šis toliau vengia vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus. Todėl bendrovės administracija priėmė sprendimą kreiptis į teismą.

„Atsižvelgiant į ginčo aplinkybes, tikėtina, kad teisminis procesas bendrovei baigsis palankiai. Tačiau net ir palanki ginčo baigtis neišspręs visų realizuojant produkciją 2014 m. kilsiančių problemų. Bendrovės administracija deda maksimalias pastangas siekiant užtikrinti bendrovės produkcijos pardavimą 2014 metais“, – sako „Giraitės ginkluotės gamyklos“ direktorius Raimondas Monkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius