-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Grigeo Klaipėda“ pristato atsinaujinimo planą

Bendrovė „Grigeo Klaipėda“ išplatintame pranešime spaudai rašo, kad prisiima atsakomybę ir pasiryžusi atlyginti padarytą žalą, įmonė viliasi, kad tikrieji šios istorijos kaltininkai bus nustatyti.
„Grigeo Klaipėda“ įmonė Klaipėdoje
„Grigeo Klaipėda“ įmonė Klaipėdoje / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, per visą šį laikotarpį įmonė dėjo dideles pastangas siekiant įrodyti, kad panašūs incidentai ateityje daugiau nepasikartos, o bendrovė galėtų nepertraukiamai tęsti savo veiklą, taip išsaugant beveik 200 darbo vietų.

„Grigeo Klaipėda“ generalinis direktorius Tomas Eikinas teigia, kad bendrovė nusiteikusi optimistiškai ir pradėjo įgyvendinti realių permainų planą, kurio teigiamus rezultatus pajus ir Klaipėdos miesto gyventojai. Tuo tikslu bendrovė parengė atsinaujinimo viziją, apimančią pagrindines veiklos sritis.

„Baltą lapą įmonės istorijoje verčiame nepamiršdami praeities klaidų. Kruopščiai išanalizavome savo veiklą siekdami išsiaiškinti, kur buvo priimti neatsakingi sprendimai, kokios buvo mūsų silpnosios vietos ir kokie dalykai yra taisytini. Neabejojame, kad imdamiesi pokyčių sugrįšime ne tik atsinaujinę, bet ir stipresni, o tai taps akstinu labiau pasistengti ir kitoms pramonės įmonėms. Stipriname komandą bei džiaugiamės, kad prie mūsų prisijungė tvarumo vadovė, kuri savo kompetencija ir patirtimi padės pasiekti užsibrėžtus tikslus“, – apie pokyčių svarbą kalba T.Eikinas.

Kaip rašoma pranešime, „Grigeo Klaipėda“ dar šių metų pradžioje ne tik inicijavo aplinkosaugos ekspertų tyrimą nustatyti gamtai galimai padarytą žalą, bet ir nedelsiant ėmėsi vidinių patikrinimų. Bendrovėje buvo atliktas pagrindinius veiklos procesus apimantis auditas, padėjęs nustatyti silpnąsias vietas. Kartu buvo pateiktos kompetentingų ekspertų rekomendacijos, kaip šias spragas ištaisyti. Pasiryžusi tapti aplinkosaugine prasme tvaresne įmone, nekartojančia klaidų, sustiprėjusi „Grigeo Klaipėda“ rengia tvarumo strategiją ir užtikrins jos neatidėliotiną įgyvendinimą.

Lygiagrečiai šiems darbams pradėtos spręsti kvapų bei „Klaipėdos vandens“ nuotekų valyklos apkrovų problemos. Bendrovė ne tik ėmė diegti pažangius technologinius sprendimus, bet ir yra pasiryžusi įgyvendinti statybos techninį projektą, kuriuo remiantis būtų pradėtas dalinis nuotekų valymas Dumpiuose. Šis projektas ne tik leistų „Klaipėdos vandeniui“ stabilizuoti nuotekų valyklos apkrovas, bet ir padėtų spręsti kvapų problemą, atsiradusią dėl bandymų fabriko gamybos procese nuotekas padaryti mažiau taršias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius